NGT48討論區第3回:趁早加推NGT

1001 回覆
8 Like 18 Dislike
珠巴聽日唔洗番工?

咁夜嘅

唔洗

你地都唔訓既

我等緊木示申sr配信

sorcopy錯圖

呢張先啱
成班唔洗訓
成班唔洗訓

等緊sr 木神美優配信呀

今日開04:30
cls 你地唔洗訓
當你地訓覺時候就係禾彈起身番工

sorcopy錯圖

借d2貼老9

10000 yen 都唔平

真金?

真金色電渡

咁你買邊個?

由住?

之前買左 HKT錶,質素好差,中伏
今次不了

呢個明呃錢㗎啦

擺係到都尷尬 重要攞出街

恥力

仲要係由住唔值10000啦,指原或者麻友都好D丫

隻錶700蚊 但淘寶既質素。。。

幾靚

呢件靚wo

幾靚

呢件靚wo

敢唔敢著出街
即係話大家都係DD 都是廁

我唔係 46只睇乃只推真夏桃子 48只睇NGT 而且一日心入面未確認推都唔會定推之後又加推咁

我認我比較大愛

唔知點解覺得幾鐘意一個mb同真心推一個mb個程度有啲遠
事實上我係48已經無推 46基本上唔點睇
但叫做仲鐘意nmb同係ngt到搵到初心幾有興趣

我唔係 46只睇乃只推真夏桃子 48只睇NGT 而且一日心入面未確認推都唔會定推之後又加推咁

你個蘭世又點

唔係推 只係鍾意

我認我比較大愛

我地同m 時間po差唔多嘢

幾靚

呢件靚wo

敢唔敢著出街

呢件算design得唔錯
好多肥秋系products 當飯狗咁撚 出埋啲9屎垃圾搵水魚埋單

我認我比較大愛

我地同m 時間po差唔多嘢

對我o黎講 一個mb感動到我我會為佢而喊 咁先去到推既程度
ngt 係睇到場總選公演睇到眼濕濕 先會想follow埋呢團
梳晨早流流認真mode左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞