NGT48討論區第3回:趁早加推NGT

1001 回覆
8 Like 18 Dislike
洗鬼等下年,你地比啲半身嘅圖(啱表情)我,一兩日內應該摸到點整

洗鬼等下年,你地比啲半身嘅圖(啱表情)我,一兩日內應該摸到點整

連登數字團御用designer

唔好爆我真人係超級大毒撚出嚟就ok
墨巨巨,呢張得唔得

要cool西面 style

禾條女唔會西我面

呢張夠唔夠霸氣

要cool西面 style

係 所以唔易搵

呢張夠唔夠霸氣

個頭髮我可以補畫cut咗嘅位 隻自拍手都可以改做揸大旗 執翻個方向 換件衫 背景 光影

個表情唔係最好嘅但都唔係唔整得

呢張夠唔夠霸氣

個頭髮我可以補畫cut咗嘅位 隻自拍手都可以改做揸大旗 執翻個方向 換件衫 背景 光影

墨巨巨,放心

你只要整得好D,我唔會周圍爆你係毒撚㗎

呢張夠唔夠霸氣

墨巨巨,放心

你只要整得好D,我唔會周圍爆你係毒撚㗎

呢張我諗夠唒西
好想大叫

in墨清we信

呢張我諗夠唒西

依張除咗cut得太細之外近乎完美!!!
Cut得細嘅壞處就係要慢慢人手補返啲唔見咗嘅位
好想大叫

in墨清we信

唔好搞太多個人主義啦 一句thanks已經夠

keep住小米團po無大佬優良傳統
好想大叫

in墨清we信

唔好搞太多個人主義啦 一句thanks已經夠

keep住小米團po無大佬優良傳統

唔是大佬啦,只係資深飯咋,唔想好似乃post咁
墨清

中間嗰個真係人材嚟, 磨多幾年出村可以做紅一點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞