NGT48討論區第3回:趁早加推NGT

1001 回覆
8 Like 18 Dislike

嘩正到dom一聲 咩嚟

留名

嘩正到dom一聲 咩嚟

柏木

又比麻甩佬宅男睇蝕晒

想睇萌香

又比麻甩佬宅男睇蝕晒

想睇萌香

萌香應該唔會係比堅尼,應該係一件頭

咁細路女feel都睇得落
今次真係FBI
http://www.bilibili.com/video/av11246397
我係睇咗呢個想睇下個怕醜個樣
禾磨菇㗎法官大人
話時話,ngt 其實有無邊個大波,啲寫真個個谷行晒都無乜料到
http://www.bilibili.com/video/av11246397
我係睇咗呢個想睇下個怕醜個樣
禾磨菇㗎法官大人

自問細路女樣嘅水著真係睇唔落 想睇嘅都唔多唔少有戀童傾向不過上網多痴線佬我明嘅
話時話,ngt 其實有無邊個大波,啲寫真個個谷行晒都無乜料到

仲叫大包米團喎 哈 笑死我

我哋講求內心富有 有無波呢啲好膚淺 你睇禾美南就知
喂....乜呢度比貼柏木嘅咩?

之前珠post一貼就比人狂黑,攪到我都唔忍心
喂....乜呢度比貼柏木嘅咩?

之前珠post一貼就比人狂黑,攪到我都唔忍心

why not, 佢係 NGT 保母

生駒真夏都貼得,有乜唔貼得

2. 這po有沒有版規?
無,我地好自由。不過請尊重成員及唔好人身攻擊其他會員。另外,新人加入時如有心儀的推請講低,方便大家討論。
NGT討論區係大愛區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞