NGT48討論區第3回:趁早加推NGT

1001 回覆
8 Like 18 Dislike

溫馨提示:「NGT個個正到爆!」

———————

出道CD 青春時計 - 好評發售中

1. 什麼是NGT48?
NGT48 係 AKB48 Group 位於新潟的姊妹團,成立於2015年,到今年2017年4月正式出道,現任隊長係北原里英,劇場支配人係今村悅朗。趁早推,此團日後必紅。

2. 這po有沒有版規?
無,我地好自由。不過請尊重成員及唔好人身攻擊其他會員。另外,新人加入時如有心儀的推請講低,方便大家討論。

3. 如果討論其他48G姊妹團或46友團會否引起世界大戰?
絕對唔會,不用分哪麼細,錢都是肥秋賺。

4. 除了NGT48,有沒有其他推介?(由出po者填寫)
乃木坂46嘅秋元真夏。

歡迎新人加入

舊po回帶:

第1回:有冇 NGT48 Fans?? https://lihkg.com/thread/273226/
第2回:村雲生日快樂 https://lihkg.com/thread/308883/

馬拿豬

貼46做乜9

貼46做乜9

震住乃post班癲,等佢地唔好嚟攪事(好似係)

貼46做乜9

震住乃post班癲佬,等佢地唔好嚟攪事(好似係)

大愛包容,睇完NGT 都要睇下其他idol平衡下既

均衡飲食 可持續發展
大愛包容,睇完NGT 都要睇下其他idol平衡下既

均衡飲食 可持續發展

所以我每團推一個

貼46做乜9

大佬你乜料丫,好貼唔貼貼隻狗乸真夏出黎
出黎隻抽啦

貼46做乜9

出黎隻抽啦

幾時邊度?

貼46做乜9

出黎隻抽啦

幾時邊度?

要和諧
搞唔掂 依個團太多正嘢 要再確認下推先

貼46做乜9

出黎隻抽啦

幾時邊度?

要和諧

我不怕為我心愛的女人戰鬥

my 潟同美男LM
單推留名
單推留名

大蝴蝶結真係好正
估唔到瞓咗一晚就爆咗post
單推留名

大蝴蝶結真係好正

個人正啲
小熊又幾正,暫時同荻野以及菅原都係候選推,但google下有啲相又好似唔多掂
單推留名

大蝴蝶結真係好正

個人正啲

新飯認唔到人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞