[KPOP] K-POP 2022討論區 (57)

1001 回覆
5 Like 16 Dislike
都係比IVE 屌打
係大陸都唔知有咩撈 做雞都唔駛揀佢
呢度已經係全宇宙最多人討論佢
唔一定,ive因為隊入面實力有限,首歌要短加洗腦
俾love dive nnmix ,一定會加啲鳩叫俾ugly,改埋啲bb仔rap,再加啲跪地dance break,首歌就冇咁上口
咁多平行時空 如果Sullyoon同降狗仲喺Rocket Pinch入面 宜家會點?
睇返佢連微博啲讚都少咗好多咁,生日post 最多都係8834 個讚,日常post 啲讚都係得2千幾,根本冇人識韓國都撈唔撚掂,喺支那會撈得掂?咪玩啦
乜你咁留意條臭雞
周潔琼IOI 咁紅
番去除左比王思聰食完都係拍下劇 完全講唔上係紅
唔係留意,係好奇條臭雞撈成點,睇吓佢幾折墮啫
件正宗支那雞更加唔會留意啦,拍咩劇紅唔紅關我鬼事咩?
睇其他IOI啲女霉成點仲好睇啦 依家得金世正一個紅

攞到未?
傻仔
sm唔會有錢唔賺啩……
但係講到倒米我會諗起Wendy
係佢叫fans唔好買咁多album
以天使的身材和善良的五官震懾全場的內枝利永
二代女團KARA將參加"2022 MAMA AWARDS",時隔7年以完整體回歸的KARA將在頒獎典禮上首次公開新曲舞台,宣告回歸。 KARA將於29日下午6點發行15週年紀念專輯《MOVE AGAIN》。

KARA曾發布了<Mr.>、<Jumping>、<Step>、<Lupin>等多首熱門歌曲,是K-POP熱潮的軸心,也是Oricon週單曲排行榜第一名及首次在日本東京巨蛋舉行單獨演唱會的K-POP女團,因此,KARA的加入將進一步提升全球K-POP粉絲們的期待感。 "2022 MAMA AWARDS"將於29、30日在日本"Kyocera Dome Osaka"舉行。
佢哋個comeback出咗預告圖 concept未 好似得返一個禮拜
係兩個禮拜先啱
又cumback
2022MMA
第一輪出演陣容公開,11月26日舉行

(G)I-DLE、IVE、NewJeans

唔知點解就係比佢吸引住眼球
比唔上我💝個啲靚,不過就係有種親切感,覺得幾正又笑容靚

都唔知係咪遇過差唔多感覺的女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞