[KPOP] K-POP 2022討論區 (57)

1001 回覆
5 Like 16 Dislike

天生model
係以前俾穗珍拖累先起唔到
BTS
Youtube music 都3
難得兩個成績都咁好
一致對外先啦
無可否認佢哋喺日本年輕人堆係有話題既
但IVE fans 好多係日本高中生 冇咁多錢買碟 銷量真係跌眼鏡
而且如果佢地上到 niziu 就未必可以上到
sony應該fight唔到咁多個位
其實有完整名單未google都淨係揾到ive會上見唔到niziu
紅白應該見呢兩年收視跌到仆街想吸啲後生觀眾
但依家邊有後生睇電視㗎

同芽狗一樣 抽吓水就嬲嬲豬
以我呢d唔認真研究嘅人黎講
泰妍都算啦,始終佢d歌都有人識音源通常上到榜
NCT真係明造馬
2022年200名業內人士投票的年度歌手/年度歌曲

有人鬧孩子咩
Gfriend 世一
依首依排狂loop
https://youtu.be/l4_IYPH6oiQ
嗰啲相仲要係演員
無睇過鬼知個角色係咩
講起GFRIEND都想開心Share埋呢隻
https://youtu.be/Fv1IGWk1_oo
b-side Gone with the wind
2022 MAMA

11.29日 DAY1:孝琳、BIBI、NMIXXLE SSERAFIM、FORESTELLA、街頭男戰士
Stray Kids、TXT、JO1、Kep1er

11月30日 DAY2:Newjeans、(G)I-DLE、ZICO 、林英雄、NiziU、INI、ITZY、TREASURE、ENHYPEN、IVE
講起GFRIEND都想開心Share埋呢隻
https://youtu.be/XQSse3b2ge4
所有gfriend歌中最好聽
問題係民放節目收視年年升(除咗無啦啦停咗絕對不能笑)紅白就年年跌
已經超出少人睇電視嘅問題
可能就博一鋪請個日本少人識但係其他地方紅嘅團炒下話題吸返觀眾咁
淨係請觀眾想睇嘅團/歌手嘅話其實吸唔到新嘅觀眾翻盤
秒負皮你
抽得太應係我錯
放過肉絲 淨係搞寶寶

唔得 肉絲都係好樣衰
大家咁話
山東英又上去表演冇聲開mic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞