[KPOP] K-POP 2022討論區 (57)

1001 回覆
5 Like 16 Dislike
抽到濕哂咪跣親手
你又諗住射幾多落本kit到
射落鉉辰肚臍窿
請個日本少人識但係其他地方紅嘅團
mirror
2022年頭5首最好聽歌:
1: la lalala la la la la la
2: tell me what you want tell me what you need
3: DM
4: boy wanna what no boy outta my way
5:you and I It's more than like
DIVE狗
lisa樣衰咗咁撚多係咩事

佢pat陰 空氣留海又唔係 齊陰又唔夠厚 想點
依首唔識欣賞
試下瞓喺床上面,閉上眼聽多次
最好用頭帶耳機,款式最好平均冇boost bass。
音量去到有種感覺比首歌包圍,聽前冇音樂疲勞。
咁樣你應該會欣賞到首歌
根據以往經驗 應該下星期先會有
其實成個日本收視都跌緊
呢個年代咁多娛樂方式 錯過咗又可以即時上網睇返
啲人仲邊會好似以前咁坐定定喺電視機前睇
所以跌只係大趨勢
你仲未死呀?
真係有話題? 點睇都係強推
幾時自己出返呢啲歌 唔想再聽啲碎片歌
每次聽Live cover都覺得好可惜 歌唱力俾公司揀d歌埋沒
如果有平時行空 唔用O.O做出道曲 宜家會點
請問係咪我哋嘅會員?
https://lih.kg/3207286
有冇諗過就係因為要行mix pop先可以出道
想問係咪為左俾小公主企center要賢瑞起側邊行過去?
揀ive似係nhk偏好。niziu, kep1er, ive三隊既label都係sony,niziu係sony主動搵jyp合作由選秀節目做起,一定係最受捧。sony都有喺kep1er日本出道前推佢地上the first take唱wadada同日本出道歌,但就無點推ive。

反而nhk今年為紀念自家音番songs十五周年而開個spin off 企劃 SONGS+PLUS,用紀錄片形式介紹開創新時代既年輕藝人,打頭陣既主角就係ive。而近十幾年既紅白歌唱大賽既製作組重心成員就係songs既製作組。順帶一提,SONGS+PLUS做咗兩集,一集ive,一集lesserafim,kep1er未有份。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞