[KPOP] K-POP 2022討論區 (57)

1001 回覆
5 Like 16 Dislike
驗眼請早
tripleS
註釋:
7. 專輯初動達十萬張分隊將可保留

希望AAA過到
IU咁大方,太多手油手滑跣過獎俾人姐
而且IU唯一一個gda 專輯銷量奬都係靠評審分拎番嚟,仲要贏埋Super Junior,一定會明白泰妍拎咗嘅理由
勁似DIA彩娟
同第10差嗰3.96分 IU評審分排第二 點會追唔到
由2021.10.01 計到 2022.10.05
咪有出咗Strawberry moon囉
咁好人講公道說話?
首先想講明我唔係針對太妍 要鬧都係鬧SM同GMA尋晚分獎分得咁猖狂

IU - Strawberry Moon 2021/10/19
IU - Pieces album 2021/12/29
個獎係計上年十月到今年十年內出嘅歌 在此期間以外無論有幾多首hit歌都係唔關事嘅 冇需要拉埋十年前甚至係其他人嘅歌嚟講

最後我再重申一次 豬肉獎點分真係唔係重點 我忍唔住出聲係因為上面果幾個應該唔係太妍飯嘅人
係唱片公司sony 買
年年都分架啦 睇多幾個台咪又係第間分
有咩好嘈
【theqoo】那些年引起爭議的SM大賞歌手們 ​​​
琴晚離譜到知名SM忠粉甜蜜狗都唔敢反駁
幾個500reply熱貼討論
2022 MAMA第二輪出演陣容公開

DAY1:孝琳、BIBI、NMIXX、LE SSERAFIM、FORESTELLA、街頭男戰士

DAY2:Newjeans、(G)I-DLE、ZICO 、林英雄、NiziU、INI ​​​
你就SM忠粉
係冇乜好嘈 都唔係第一次啦 IU咁多年俾人分出去嘅獎一隻手數唔哂
係睇唔過眼呢頭俾人分完 果頭幾個男團飯就借住柳生踩多人兩腳 惡霸到咁真係痴線
iu本身係咪都流量高,而且離離去都係同一個style,我都唔記得佢有出過歌
invu始終iconic好多,講迴響都係invu大啲
音樂獎都唔係淨係睇銷量㗎嘛,係嘅話邊家粉絲多啲就邊家贏啦,咁講咩音樂呢?
粉絲基礎大嘅就成年都keep住有人聽,但紅極一時嘅歌真係轉咗季就少好多人聽
不過nct嗰啲出咗歌都冇人知嘅就可以收皮先
Sony大把錢 咩都幫佢哋買到喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞