[KPOP] K-POP 2022討論區 (57)

1001 回覆
5 Like 16 Dislike
個cake ver缺貨 快少少補貨啦 搞到個銷量仲少過fmr sm真係專倒自己人米
都話咗講數字一定冇人過到iu,iu又最早出歌,咁仲洗乜提名其他人,反正一定係iu攞
宜家太妍首invu唔值得攞獎咩?
strawberry moon 0創新,叫乜鬼音樂獎,改名叫成績獎啦
同埋iu洗唔洗連豬肉獎都要同人爭
6. 這三組不管誰得大賞都不奇怪,另外老實講,IVE所謂的負面病毒式行銷也不知道是確切的事實還是酸民捏造的謠言不是嗎
pr仲咁落力
反正換開
黑櫻換崠瑛啲日本人都照捧
umpah umpah好似冇咩人欣賞咁
Music streaming apps搞嘅頒獎典禮唔睇成績數據睇創唔創新咁頒俾暗星都得啦
0創新評審分點都唔會負分啦
真係得你呢種鳩噏大師先講得出咁嘅說話
師兄咁落力,想轉去starship PM me
牙崔同牙典有啲mino同bobby嘅影子
佢成日千字文式回覆真係有啲煩
Starship唔需要我
我轉去CJ 幫多娟宣傳壽司鋪仲好啦
喺你哋嘅對答之中

我悟出一個道理

上連登勿認真
頒俾金請夏得唔得佢今年隻碟都好創新好值得拎
之前咪拎過兩次女歌手獎,霉到冇人講
多娟比賽期間食壽司食到肥肥白白肚仔漲就知啲壽司幾好食啦
您最近情緒高漲打咗好多字
sm究竟有邊次旗下藝人cb係唔缺貨
日本人咁大反應其中一個原因就係Amuse係咪換走Perfume個位
你都幾on9咁佢整個評分標準來做乜撚啊 直接100%評判分咪得 俾音樂人來決定曬咪得lor
再著你識幾多音樂嘢啊 話首歌0創新 比盡啲你係啱嘅真係0創新 評判覺得泰妍屌打 俾iu 0分 都未贏到啊
點解要提名 因為有投票評分 可以吸引啲飯投票同幫個頒獎禮make noise
同埋個獎係best female solo artist 唔係咩音樂獎 創新就拎到 一年幾千個歌手出歌鬥創新 阿豬阿狗都拎得啦
無話invu唔值得拎 但係你要拎得個獎就要跟返人地個評分標準去判定提名嘅入面邊個更值得拎
人地iu爭唔爭係一回事 依家係你成個頒獎典禮無跟你自己定嘅評分標準去睇數據 然後決定邊個拎獎 令到個獎失去公信力啊
[url][/url]
我都想知 不過今次係sm自己鳩 都第八年啦 仲玩限量單封 搞埋自己
一人少

@甜蜜仔 塊面清爽到令立立
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞