覺得自己比考車師傅累,可以點做

320 回覆
31 Like 751 Dislike
佢一次比晒錢嘛
個師傅居然支持共產黨治國?即係藍絲啦,咁擺明係師傅錯啦
應該係,我都睇錯咗

我真心唔明無1手cmment又要比10堂都要揀個師父
仲要話信個fd CLS 個fd都唔係哩個師父教
我無經歷過唔知tim
樓主無咩天分
建議搭的士
以免禍害其他道路使用者
退一百步 就算真係師傅唔岩 客觀去睇呢件係好小事黎 直頭係雞毛蒜皮級別
樓主咁就想上網誅死個師傅 由遲到引申出去 一路吹到人地教車完全呃飯食 你幾撚多歲呀樓主 我驚佢遲d出黎做野畀人串兩句又上黎開post
當下已經坐左上車
唔係人人都有本事當面拒絕「師傅」既
大多數人都傾向係想信晒權威
然後習慣事後再賴
樓豬只係一件普通而平庸既廢柴
唔好要求太多
sor但係完全係你問題唔好搵野賴
1. 點解可以泊錯位?有眼都唔會泊錯啦?
2. 做咩好地地自己熄車?考官叫你咁做?定係自己叻唔切手多多?
3. 撻車嗰陣架車有無著到都唔知?架車唔震wo?
以上既野 就當你緊張騰雞咩都好啦 下次努力
最最最最on9係 你知道自己衰on9 仲要屌返個師傅轉頭話無教?
緊張就練多d,補多d鐘啦屌 咁都俾個牌你?p牌出去一定緊張10倍以上 咁你係唔係炒車又賴個師傅無教你睇地線?
你師傅係咪李榮浩老師?
咁咪即係你問題
咁緊張 咪下次考過
試下上訴?
有合理理由好大機會上訴成功
一take pass係唔會知
泊車都fail建議慳返啲錢唔好重考
咁既心態俾你pass 揸上路咪又係死
唔識著車就咪撚再考害人
弱智唔適合揸車
其實超過一半都係你嘅問題,仲要俾人踩停都好怨,換過個cfu準備幾千蚊上多幾堂搵快期啦
樓主on9

架車停左,正常都知開engine之前都要踩住break架啦,架車溜前怪得邊個

你呢啲on9 咩都怪係人地問題,咪撚揸車,日日撞車搞到塞到仆街就係你呢啲7頭
屌究竟你真心定假膠仆街
學棍波咁耐都無死過火撻返車
樓主自己柒咗就屈師傅無教
果時我泊好停定架車
個考官問我係咪OK,OK佢就落車睇,唔OK叫我繼續
果下真係差D比佢大到

師父之前淨係話泊完拉手制空波個考官就會落車睇

我真係諗過係唔係要入P波先岩同要熄匙
佢又會話師父無教架啦
佢唔知要著engine
+1
你考試會緊張
最大原因就係你溫得唔熟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞