回顧歷年TGA(The Game Awards)獲獎遊戲&入選遊戲

197 回覆
31 Like 5 Dislike
應該唔會掛?隻仆街mon睇落唔係好吸引
狗也不屌
The Witcher 3: Wild Hunt – CD Projekt Red
我自己本身好想玩,但係買完開game覺得太複雜就棄了
可能當年好少玩大作或者同類型嘅game
未來有特價會再買來試試
百果園棄咗
前年玩返 一玩就停唔到
打咗成百個鐘
kiro: Shadows Die Twice – FromSoftware/Activision
Death Stranding – Kojima Productions/Sony Interactive Entertainment
都係買咗未玩系列,好期待
加埋有mimir 講故事跑地圖變得唔悶
deathloop 到而家都中緊gpu bugs
成日同你講i have a plan
好記得依1年,RDR2 輸比GOW
冇都唔洗諗,應該冇份入
除非其他都delay
嗰種跟錯大佬又冇得反轉頭嘅無奈
今年應該係er拎
18年戰神拎tga好大原因係以續作嚟講,大膽打破舊有集數既框架。
但今年呢集都係同上集差唔多,所以應該唔會拎到。
Starfield 都未出,2024 elder scroll出6真係諗多咗
Another settlement needs your help. I'll mark it on your map.
ER拎應該冇咩人會插,反而GOWR拎左會比ER粉圍,估係咁估
依三年之後發生左件世界大事咪無哂game
呢個真
仲要係sony自家game
賭jer卡比一定入圍去陪跑
得6個位, 唔會輪到卡比啦
呢堆都唔夠分
Elden ring
Gow
bayonetta3
Xb3
Splatoon3
Plague Tale
Horizon
可以洗定條j
會係GOWR拎
GOW一鏡到底真係冇得輸
賭咁大
到時真係輸咗你喊都無謂
老實講個list幾好 但我會卡比over bayo/plague 第一隻3D卡比開咗個好好嘅頭 出色過同類3D world imo
唔玩自己蝕底 唔好聽啲人話咩戰鬥垃圾
其實正常水平 淨係玩嚟睇故事行街聽歌都值回票價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞