回顧歷年TGA(The Game Awards)獲獎遊戲&入選遊戲

197 回覆
31 Like 5 Dislike
睇情況啦,下年出marvel spider-man 2 同marvel wolverine咪又係真香(利申真係好香)
唔係marvel fans冇乜興趣
control玩法邊會贏隻狼,來來去去咪喺cover後面射,射到冇彈用投擲,擲到冇能量就射,個堆異能好多都雞肋黎,槍都可以用一把萬能中距離就夠
故事同場景細節係贏隻狼,但講爽快講成就感輸隻狼一大截
比較想知如果出marvel deadpool可以點玩,應該好多on9終結技,得閒又cosplay下DC
你睇下
你想講到Control 好少野玩咁都可以寫到幾行字
隻狼有咩?
格檔
deadpool出過動作遊戲啦
13年個隻....唔好提
劇情係rdr2好啲 Arthur最後騎馬赴死嗰段 真係想喊
GOW係好玩同劇情唔錯
但係無一幕超越到the last ride
RDR2唔係family係redemption
屌你老尾
十分神作
狗也不屌
我就算用john隊冧個仆街都係放唔底個種sad
jm9,我寫幾行係踩control
隻狼淨係啲大細boss你用唔同義肢可以counter弱點易啲打,已經贏左九條街,玩control未試過贏boss有隻狼咁有滿足感
control有咩?
投擲

仲未提control啲video多撚到,故事取向唔睇唔得,睇到眼瞓,但公道啲講,故事都係贏隻狼嘅
2023 Zelda TOTK
個隻幾有deadpool味
點解唔好提
果啲係幫你易啲打
同一定要做果種野去征服BOSS 係兩樣野來喎
你自己上網睇片
啲高手真係識格既
捉實個套路
淨係防反同閃就已經殺到所有人
Control 你唔學識擲乜野擲邊度
去做環境解謎
你根本就過唔撚到關
你所講隻狼既優點應該係CONTROL 既優點來
反而係隻狼冇你所講既野
不如你諗好個邏輯先回PO
pesonal issue,個期岩岩搬出去住,好難有時間打機,隻game次次玩十分鐘就停,最後trade走左,可能係體驗太差,個人問題黎,唔關隻game事
我先唔明你個邏輯,隻狼係有設計到唔同嘅道具有用,設計上贏左,control係設計上有問題,投擲嘅效率贏太多,想用其他野都對戰鬥唔大幫助,隻狼係有得揀,你勁咪淨反刀,唔想咪配好義肢打,練出黎嘅技術會有正比嘅成就感,又有唔同玩法,control你試下唔用投擲用打幾耐
解謎要用投擲八成咪又係將個電放喺個電閘到,有趣啲咪旅館同鏡空間個次,去到後面啲套路其實都係差唔多
control贏故事同細節,隻狼贏喺好玩同遊戲回饋到,呢兩隻game頂多打和
隻狼淨係創新咗軀幹值個系統已經夠攞獎 除咗故事差啲其實無乜缺點
睇撚錯GTA
軀幹值唔算創新
不嬲都有類似系統
係有無顯示出黎
巴打是咪隻狼卡關打唔贏嬲到啪斷左隻碟
見你成個怨婦咁瘋狂狙擊隻狼
人地隻狼公認神作黎喎
如果果年Control 冇出我係唔會反對呢個結果
兩者既宣傳影響真係好大
大到IGN 選佢做自己GOTY 果陣下面係一堆人問緊呢隻咩來
好多人睇完唔同媒體既介紹都仲係問緊呢隻咩來
真係好撚唔抵
乜都冇輸輸喺錢度

我依家懷疑你影射香港政府
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞