直播狂遭「陳冠希」洗版 鍾欣潼尷尬哽咽

329 回覆
353 Like 27 Dislike
其實佢由頭到尾都唔啱做藝人
轉數慢 口才差
唔能歌 唔善舞 無戲
得個樣見得人 想靠樣唔靠才能搵食suppose應該做model
點知又無身材
到底佢係到做乜野
如果當年佢唔出聲明話係移花接木
會唔會冇依家咁節墮
會唔會冇依家咁節墮

最重要係佢大大聲話唔會婚前性行為
好撚仆街
會唔會冇依家咁節墮

有咩關係? 咁佢係講大話呀, 咁又點? 你無講過既?

會唔會冇依家咁節墮

公眾人物同普通人都唔識分?
我講大話咁我有冇報假案呀?
其實佢由頭到尾都唔啱做藝人
轉數慢 口才差
唔能歌 唔善舞 無戲
得個樣見得人 想靠樣唔靠才能搵食suppose應該做model
點知又無身材
到底佢係到做乜野

大把藝人同你講既一樣都係得個樣
黑鮑都有人撐
笑佢係應分,收皮啦
明明單嘢高登爆起,依家話佢可憐
成班食錯藥?
其實 佢同冠希
響當年叫做年輕一批既演員係算ok既
唔係衰呢壇野 應該紅到今日啦
打後個批就真係無眼睇 的士陳都可以去上面風山水起
會唔會冇依家咁節墮

見到你好愛阿嬌 希望佢睇到你既護航
知唔知點解俾人笑咁耐 講大話既前題係瞞天過海就係神仙
連爆幾穫咪注定俾人笑柒囉
同埋點解要將佢同普通人比? 佢過住咁普通人既生活咩? 佢靠名氣過活架喎 佢講一句說話有影響力過我地十倍啦
同埋佢係娛樂工作者 俾人消費自己係工作一部份 差在消費好既野定唔好既野姐 unfortunately佢無好野俾人討論 咪消費佢最震驚社會既事囉 咁簡單都仲要問
而且一直以黎佢同英皇做既野 瘋狂打自己塊面
出黎話自己係小朋友偶像 點都唔會婚前性行為 點知爆左呢穫野 (先打一巴)
一開頭又話無 話人屈佢 轉個撚頭就話自己好天真好傻 (再打一巴)
會唔會冇依家咁節墮

報案個個係EGG
你做乜尻

你唔係話我知呀嬌完全冇份+唔知情掛?
藝人就係咁嫁啦
本身就做緊一台好大既戲
穿左崩就玩完
唔係想出左事一句唔關你事就當冇野?
會唔會冇依家咁節墮

報案個個係EGG
你做乜尻

英皇有報案 你做乜鳩
聖人上身 黑鮑都唔笑得
咁撚無廉恥仲想死出黎做偽人係咁架啦
上面D道德撚真係好ON9

Block撚哂佢地啦,正一戇鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞