直播狂遭「陳冠希」洗版 鍾欣潼尷尬哽咽

329 回覆
353 Like 27 Dislike
好撚慘 就黎四十都無毒撚肯埋單

JUNO想幫佢埋單
但俾阿GILL REJECT左

所以佢痴撚左線,大熱天時都笠頂帽唱歌
應該係最多香港人睇過既鮑

止唔止100萬呀
如果當年佢唔出聲明話係移花接木
會唔會冇依家咁節墮

最重要係佢大大聲話唔會婚前性行為

有咩關係? 咁佢係講大話呀, 咁又點? 你無講過既?

見到你好愛阿嬌 希望佢睇到你既護航
知唔知點解俾人笑咁耐 講大話既前題係瞞天過海就係神仙
連爆幾穫咪注定俾人笑柒囉
同埋點解要將佢同普通人比? 佢過住咁普通人既生活咩? 佢靠名氣過活架喎 佢講一句說話有影響力過我地十倍啦
同埋佢係娛樂工作者 俾人消費自己係工作一部份 差在消費好既野定唔好既野姐 unfortunately佢無好野俾人討論 咪消費佢最震驚社會既事囉 咁簡單都仲要問
而且一直以黎佢同英皇做既野 瘋狂打自己塊面
出黎話自己係小朋友偶像 點都唔會婚前性行為 點知爆左呢穫野 (先打一巴)
一開頭又話無 話人屈佢 轉個撚頭就話自己好天真好傻 (再打一巴)

原來係握成拳頭能捱下去條傻仔崇台撚
早幾個月係cc 台比人撚到傻仔咁 原來改左名

喂你reply我好引人誤會
俾人撚個條柒頭係#206個個 唔係我

咁佢宜家唔想承擔風險咪繼續俾人玩囉
食得咸魚得抵渴
人地就算霉極都搵得多過你啦
洗你可憐咩

講公道說話就叫可憐佢?
哦,食得咸魚抵得渴
咁平時又叫人體諒侍應,服務行業?
都係果句啦
佢係有錯,但未至於要批判十年咁耐
你班人只係誅心論咋

俾連登仔寫法律就仆街
肯定由隨地吐啖到謀殺都係死刑

乜撚嘢連登仔啫下?
舊登以前都有依個風氣好耐啦 又唔見下你話舊登d人?
做咩黎到連登就一定要做大愛撚?

我係舊登一樣有出聲

問你做咩逼人做大愛撚呀
個重點唔撚係你有冇去屌鳩舊登既人呀 on9

明撚明係你自己提舊登都係咁
我只係講我自己諗法,以前到而家都冇變
關連登舊登撚事

唔撚係我問你架
你覺得人地無必要為左十年前既事再討論 再取笑人
要學識放過別人
咁你咪唔好討論 唔好推呢個post囉
但你偏偏又要入黎做preaching 宣揚你大愛包容既諗法
屌 做咩逼鳩其他人跟你做大愛撚?
同啲摩門耶教一樣咁撚煩
其實好多女藝人都試過有淫照事件 點解得佢翻唔到身?
好似搖搖個啲而家完全無事 甚至有啲人未必知添
預左啦
做得出怕咩認
世界變啦 黑鮑都有人幫

因為佢當年賣點係清純
出事又扮無辜(移花接木), 成班on9藝人又撞哂車支持佢地。
出得來行預左要還
佢根本唔應該再做藝人
只有係當年追哂單野既報導進展既人會明

俾連登仔寫法律就仆街
肯定由隨地吐啖到謀殺都係死刑

乜撚嘢連登仔啫下?
舊登以前都有依個風氣好耐啦 又唔見下你話舊登d人?
做咩黎到連登就一定要做大愛撚?

我係舊登一樣有出聲

問你做咩逼人做大愛撚呀
個重點唔撚係你有冇去屌鳩舊登既人呀 on9

明撚明係你自己提舊登都係咁
我只係講我自己諗法,以前到而家都冇變
關連登舊登撚事

唔撚係我問你架
你覺得人地無必要為左十年前既事再討論 再取笑人
要學識放過別人
咁你咪唔好討論 唔好推呢個post囉
但你偏偏又要入黎做preaching 宣揚你大愛包容既諗法
屌 做咩逼鳩其他人跟你做大愛撚?
同啲摩門耶教一樣咁撚煩

痴撚線,咁撚樣講你唔鐘意咪唔好入黎呢個post囉
on撚9,係要逼人唔撚准講你唔鐘意聽既野
仲撚衰過摩門教

見到你駁唔到就開始發癲鳩屌 有少少肉酸
希望你諗到反駁既論點再reply我

因為大家當年都有睇直播
根本冇人會可憐呀嬌
反而bobo一開波就潛水
咪冇人理

咁佢有無為自己欺騙公眾同公眾道歉?

你講就易
問過老闆未?
保安對住記者講多左野都即炒
何況一個歌手直接影響公司形象同收入?

食得咸魚得抵渴
洗你可憐咩

講公道說話就叫可憐佢?
哦,食得咸魚抵得渴
都係果句啦
你班人只係誅心論咋

笑撚死,做錯野你一百年都係錯架啦
宜家屌佢幾句會少忽肉架?

你十幾歲做錯野都唔會俾人屌到一百歲啦
我只係覺得你班人做得太誇張太小氣
你地鍾意咪講到八十歲都繼續講囉

叫人繼續但自己咁撚多嗲駁左幾頁
做乜鳩

佢同個dwade都一樣
推足成個post就係想其他人buy佢地個套
咁撚多偽善撚
笑都唔比笑

你講就易
問過老闆未?
保安對住記者講多左野都即炒
何況一個歌手直接影響公司形象同收入?

食得咸魚得抵渴
洗你可憐咩

講公道說話就叫可憐佢?
哦,食得咸魚抵得渴
都係果句啦
你班人只係誅心論咋

做乜鳩

佢同個dwade都一樣

係推左幾頁post然後扮唔care
睇怕佢都自己放棄自己
睇下陳生結婚生仔,真你wfc你地

食得咸魚得抵渴
洗你可憐咩

講公道說話就叫可憐佢?
哦,食得咸魚抵得渴
都係果句啦
你班人只係誅心論咋

做乜鳩

佢同個dwade都一樣

係推左幾頁post然後扮唔care

呢啲真係最肉酸 上面仲要駁唔到開始鳩屌
我對小學雞性謾罵無興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞