直播狂遭「陳冠希」洗版 鍾欣潼尷尬哽咽

329 回覆
353 Like 27 Dislike
到底點解個個都話呀嬌係受害人?
Edc就係罪人?
有輯相係呀嬌自拍send俾edc J
無人逼佢影架喎講真

同埋好心你咁樣就乖乖地收皮啦
黑鮑你真狡滑
老是常出現
放過人啦
咁多年重唔夠丫
又唔係佢自願擺上網
只係講過自己係天真嬌姐
應該咁講...

你而家演技比你公主復仇記果時好好多...
究竟係無腦定係女權撚到咁 咁都可以幫住隻黑鮑
唔回應係最好嘅回應
依家竟然會有咁多人話放過佢
人總要為自己行為負責

依家扑野要坐監?

同人地扑野影相托啊 影相會扑得high d 自己都有責任啦
好撚慘 就黎四十都無毒撚肯埋單

JUNO想幫佢埋單
但俾阿GILL REJECT左
好撚慘 就黎四十都無毒撚肯埋單

JUNO想幫佢埋單
但俾阿GILL REJECT左

Sure?而家juno仲肯?
如果係咁 阿嬌真係無得怨
明明男既先係人渣
點解反而仲要搞個受害者
男既就繼續搞女女

屌你 女人岩撚晒好未

老實講果時係佢地拍拖,又唔係偷食
人地玩cam影相理得人
放哂d 相出黎又唔係佢地放,係it仔放
只係傳統價值觀,梗係笑條女啦
冇話邊個錯,只係嬌到而家都比人笑有d唔公平

小朋友偶像 移花接木 你同我講佢受害者

on9 阿嬌當年一開頭同英皇屈人改圖 移花接木etc
後來d 相越爆越多先要認死狗
bobo 同張柏芝影個堆相既尺度有過之而冇不及 你又唔諗下點解咁耐剩係恥笑阿嬌一個

佢咪bobo同edc既第三者lor
臭西
女人係連登本來就係原罪
依家仲要俾佢地斷正
想班現實媾唔到囡既毒撚放過佢?難d囉
女人係連登本來就係原罪
依家仲要俾佢地斷正
想班現實媾唔到囡既毒撚放過佢?難d囉

咪撚又屈人毒撚啦
唔見有人狙擊bobo?
連登口德撚又要睇又要搶道德高地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞