直播狂遭「陳冠希」洗版 鍾欣潼尷尬哽咽

329 回覆
353 Like 27 Dislike
黑色肌膚給嬌的意義

粗邊黑鮑給嬌的意義
是一生奉獻
閃咭笑聲中
鮑很黑 (口德-80)
明明男既先係人渣
點解反而仲要搞個受害者
男既就繼續搞女女

屌你 女人岩撚晒好未

老實講果時係佢地拍拖,又唔係偷食
人地玩cam影相理得人
放哂d 相出黎又唔係佢地放,係it仔放
只係傳統價值觀,梗係笑條女啦
冇話邊個錯,只係嬌到而家都比人笑有d唔公平

有咩唔公平
柏g同bobo有無走出黎報假案,又搵演偽人協會出黎做show話俾人老屈?
仲要俾人吱牙膏咁出相篤到穿曬先話自己當日好傻好天真
信佢果個就真係好傻好天真喇

報假案,浪費警力
明明男既先係人渣
點解反而仲要搞個受害者
男既就繼續搞女女

屌你 女人岩撚晒好未

老實講果時係佢地拍拖,又唔係偷食
人地玩cam影相理得人
放哂d 相出黎又唔係佢地放,係it仔放
只係傳統價值觀,梗係笑條女啦
冇話邊個錯,只係嬌到而家都比人笑有d唔公平

明明就係偷食唔係拍拖
果時edc好似同緊bobo一齊
咁撚無廉恥仲想死出黎做偽人係咁架啦
上面D道德撚真係好ON9
講大話既人一生受罰是常識吧
狂徒製淫照,網上辱阿嬌
明明男既先係人渣
點解反而仲要搞個受害者
男既就繼續搞女女

有咩咁人渣?
根本唔關輯相嘅事…講紅,柏芝紅過佢…
講啲相嘅露骨程度,Bobo同佢有得揮…
點解特別笑佢?咪因為佢(同埋佢公司)死撐,又唔認又報警又盛…到爆咗大鑊,仲夠膽話自己天真同儍去兜…係咪太厚顔呢?

所以當年我都係屌佢多
但件事過左幾耐?人地做錯少少野你一定要追人一世?
呢度有幾多係阿嬌自己決定有幾多係EGG決定?
你自己問下你做人有冇做錯過事
如果俾咁撚樣追住講十年你有乜感受?

巴打我發覺我地諗野幾夾
之前講政治d post又見到你,大家諗野好接近
不過你好似俾人屌緊係五毛
冠a自己on9無好好處理啲相呢個一定佢唔啱
但講到尾佢都係受害者之一
而家啲相係用槍指住你個頭拍㗎?
殘體字
咁多年都仲講緊
人總要為自己行為負責

阿嬌係受害者

明明佢係受害者,但比人屌得重金過希特拉
艷照門
好撚慘 就黎四十都無毒撚肯埋單

佢個樣就黎40都重咁靚
黑鮑!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞