直播狂遭「陳冠希」洗版 鍾欣潼尷尬哽咽

329 回覆
353 Like 27 Dislike

明撚明係你自己提舊登都係咁
我只係講我自己諗法,以前到而家都冇變
關連登舊登撚事

唔撚係我問你架
你覺得人地無必要為左十年前既事再討論 再取笑人
要學識放過別人
咁你咪唔好討論 唔好推呢個post囉
但你偏偏又要入黎做preaching 宣揚你大愛包容既諗法
屌 做咩逼鳩其他人跟你做大愛撚?
同啲摩門耶教一樣咁撚煩

痴撚線,咁撚樣講你唔鐘意咪唔好入黎呢個post囉
on撚9,係要逼人唔撚准講你唔鐘意聽既野
仲撚衰過摩門教

見到你駁唔到就開始發癲鳩屌 有少少肉酸
希望你諗到反駁既論點再reply我

咁都得
你講撚到唔同意就唔好入呢個post
唔好逼其他人學我咁諗
屌same logic咁你逼我唔撚準講自己意見做乜柒

我叫你唔好入呢個post 唔係因為你意見
係因為你唔想人地再笑佢黑飽 你可以做既野就係唔好推個post
你前面做preaching 話俾大家知你諗法 要大愛 要放過阿嬌
但係大家唔受你呢一套 你都死撐要講落去 弄巧反拙 變成繼續推個post 更多人入黎笑鳩阿嬌 咁咪有違原意囉
明未呀死蠢

你自己諗太多啊on9仔
我上討論區好撚簡單,就係為左討論
要講既講撚左出黎
係唔撚需要再去估有咩後果
駛唔駛由個post沉
你連forum係用黎做乜都唔知你不如縮返入你老母閪到

討論 係從客觀既事實去探討
我上面幾篇回覆都係直接講緊阿嬌單野 你都無發表過你既意見
相反 你就淨係識得係到發爛渣
你討論到咁嬲 好易會偏離理性思考既軌道

我係舊登一樣有出聲

問你做咩逼人做大愛撚呀
個重點唔撚係你有冇去屌鳩舊登既人呀 on9

明撚明係你自己提舊登都係咁
我只係講我自己諗法,以前到而家都冇變
關連登舊登撚事

唔撚係我問你架
你覺得人地無必要為左十年前既事再討論 再取笑人
要學識放過別人
咁你咪唔好討論 唔好推呢個post囉
但你偏偏又要入黎做preaching 宣揚你大愛包容既諗法
屌 做咩逼鳩其他人跟你做大愛撚?
同啲摩門耶教一樣咁撚煩

仲撚衰過摩門教

咁都得
唔好逼其他人學我咁諗

係因為你唔想人地再笑佢黑飽 你可以做既野就係唔好推個post
你前面做preaching 話俾大家知你諗法 要大愛 要放過阿嬌
但係大家唔受你呢一套 你都死撐要講落去 弄巧反拙 變成繼續推個post 更多人入黎笑鳩阿嬌 咁咪有違原意囉
明未呀死蠢

其實我地先係死蠢 做咗真心
咁耐都無多啦a夢 漢堡神偷

講公道說話就叫可憐佢?
哦,食得咸魚抵得渴
咁平時又叫人體諒侍應,服務行業?
都係果句啦
佢係有錯,但未至於要批判十年咁耐
你班人只係誅心論咋

笑撚死,做錯野你一百年都係錯架啦
宜家屌佢幾句會少忽肉架?

你十幾歲做錯野都唔會俾人屌到一百歲啦
我只係覺得你班人做得太誇張太小氣
你地鍾意咪講到八十歲都繼續講囉

叫人繼續但自己咁撚多嗲駁左幾頁
做乜鳩

佢同個dwade都一樣
推足成個post就係想其他人buy佢地個套

係推左幾頁post然後扮唔care

咩都你地講晒啦
入黎講反對意見就話推post,想人buy自己
講到唔想講就話人扮唔care
一句到尾都係唔想有人反對你地咋

客觀事實可以影響一個人既主觀思維
你反對既點 只係想大家唔好再取笑佢 放佢一條生路
呢種諗法係個人思想方式 係主觀 每個人都唔同

所以你回幾多個post 你都唔會改變到其他人主觀既諗法
除非你可以改變客觀既事實

喂原來你都明白哩個道理架?
咁點解我叫你地繼續果時你地又要屈我"扮唔care"
個龍門出左公海未?
偽人係咁架啦 唔同包裝到自己淫婦咁咩
你地唔通又信班乜鳩AKB48係純情女學生咩
當時佢地都叫小學生既偶像 難道你要佢地答最鐘意扑野 日扑夜扑咩
到時咪又比人話教壞細路咩
有時真係唔明你地既準則係要人點做先合意

喂你啱喎,所以akb有戀愛禁令,你要拍拖或者俾人影到,得一條路選擇,就係退出,仲好有機會俾你光榮say bye整個卒業concert 等其他隊友送佢走。

所以如果當年佢學akb嗰啲,就唔會淪落到俾人笑足10年啦

http://www.appledaily.com.tw/realtimenews/article/new/20170707/1155859/

想表達乜?我咪話係俾人影到見到就要收皮,呢段新聞入面有邊個俾人爆名先?

仲撚衰過摩門教

咁都得
唔好逼其他人學我咁諗

明未呀死蠢

你自己諗太多啊on9仔
我上討論區好撚簡單,就係為左討論
要講既講撚左出黎
係唔撚需要再去估有咩後果
駛唔駛由個post沉
你連forum係用黎做乜都唔知你不如縮返入你老母閪到

討論 係從客觀既事實去探討
我上面幾篇回覆都係直接講緊阿嬌單野 你都無發表過你既意見
相反 你就淨係識得係到發爛渣
你討論到咁嬲 好易會偏離理性思考既軌道

我個point都係由頭到尾
有錯,錯在曾經公開話過自己唔會婚前性行為,講大話
事發時處理包括聲明,報警等好明顯都係經理人公司決定,歌手邊有say
當然你都可以話阿嬌作為當事人唔可以賴晒俾公司,ok,考慮埋呢點
都唔覺得件事係真係嚴重成點
因為本質上呢d都係佢私事
係咪要去到件事已經過撚左十年仲要一直狙擊,明明九唔搭八戲宣傳
都要猛提陳冠希
我覺得好撚冇必要
而我冇撚逼人地一定要同我咁諗
只係叫佢地試下換位思考如果自己做錯野俾人咁樣針撚住十年會點?
夠清楚未?

拿 你冷靜啲 我地咪明你想點囉
你之前一味鳩屌 言詞又拙拙逼人 好似唔跟你個套就係錯咁 邊個get到你最後個幾句姐
你覺得無需要 人地覺得有需要
你控制唔到

做乜鳩

佢同個dwade都一樣

咩都你地講晒啦

個龍門出左公海未?

乜你都有表達過同我一樣既諗法咩 係咪我爬文爬漏左 你邊到有講過呢番說話 quote返俾我睇

btw 邊有屈你姐
見你咁緊張呢個post 推足幾個鐘 我地會誤會你好care架嘛
btw 你呢個reply完全無針對我言論 你想表達啲乜?
黑鮑都有人撐 真係世界變
朋友的爸爸不見了, 八達通最後記錄在 鑽石山 , 他有腦退化症友走失紀錄. 如有巴絲見到, 有類似男士, 請通知警方.... 感謝各位

https://goo.gl/2SsGZn?soc_src=unv-sh&soc_trk=wa
我娶佢 都係比個型仔屌過姐
人又靚真心女星中佢叫靚呀

做乜鳩

佢同個dwade都一樣

咩都你地講晒啦

個龍門出左公海未?

乜你都有表達過同我一樣既諗法咩 係咪我爬文爬漏左 你邊到有講過呢番說話 quote返俾我睇

btw 邊有屈你姐
見你咁緊張呢個post 推足幾個鐘 我地會誤會你好care架嘛
btw 你呢個reply完全無針對我言論 你想表達啲乜?

我叫你地鍾意就繼續講到八十歲
即刻就有人扣我帽子係"扮唔care"
但轉頭又到你話回幾多post都唔會改變到對方
如果你都認為講幾多無用,點解又要笑人地"扮唔care"
即係留低又死走又死啦?
#263我有問過果條友,要點完結話題先可以避免俾人話"扮唔care",但無人覆我

btw大家都係不斷覆緊同一個post,憑咩得你可以話我緊張?而家係咪只有你可以留言,人地覆你就係緊張

來來去去都係扣帽子,而家小學生嘈交呀?
其實 佢同冠希
響當年叫做年輕一批既演員係算ok既
唔係衰呢壇野 應該紅到今日啦
打後個批就真係無眼睇 的士陳都可以去上面風山水起

又開始亂吹奏
黑鮑d戲屎撚到咁
乜撚野叫算ok既演員
屌你根本就係黑鮑請人打希哥洗板搏見報 仲扮乜野慘情啊
佢同bobo差別係邊
冇記錯bobo都嫁左人
件事都過左咁耐仲要刻意提起
明唔明人地會承受幾大既心理壓力
專登提起有得分咩 想人地比咩反應你 真係好撚柒on9無腦

你就冇撚柒腦智障閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞