直播狂遭「陳冠希」洗版 鍾欣潼尷尬哽咽

329 回覆
353 Like 27 Dislike
而家有啲基本禮貌 有家教尊重人=大愛偽善撚
要專注打落水狗打足十年先叫真性情
而家有啲基本禮貌 有家教尊重人=大愛偽善撚
要專注打落水狗打足十年先叫真性情

哇笑鳩呀嬌=冇禮貌
新定義
好想奶下個鮑
根本淫照事件係香港史上最嚴重嘅公關災難

災難咗10年
佢同bobo差別係邊
冇記錯bobo都嫁左人

bobo粉呀嘛
影淫照真係無問題 只係佢處理自己既相做得唔夠謹慎 其實你知唔知FILES可以DOUBLE PASSWORD SECURE? 佢可以UPLOAD哂上ONLINE DRIVER, 然後再同EGG一人一個PW PROTECT. 除左俾人HACK之外, 唔會有電腦檔案LEAKAGE
佢將自己交哂俾人地部電腦 呢一步就係佢唔夠謹慎既地方, 佢大可以叉隻腳同EGG講, 啲相佢要一齊SECURE

請問有咩抵觸? 件事嚴唔嚴重 我唔知大家點定義
但係上黎笑佢過左十年都仲PLAY THE VICTIM好柒 又有咩問題
有冇諗過, 黑飽既新聞價值只係得返呢樣野俾人討論? 如果大家唔再講呢件事, 唔知黑飽仲有咩新聞會令人注意佢

開始懷疑你幾多歲
08年Google Drive都未有呀,D手機像素先得二三百萬像,就算拍條片出黎都係得幾十MB,邊度有人會咁得閒放上雲端呀?果陣香港都未流行雲端
當然,馬後砲你鍾意點講都得既
反正又係坐紅VAN要預左撞死果D point囉

你講得啱, 我唔應該用CLOUD COMPUTING黎做例, 雖然佢首次面世係2006年
坐紅VAN唔係預左撞死, 只係呢個風險相對較高, 係選擇快速到達目的地同埋安全率較高既其他交通工具之間, 人會作出決定, 而每個人都要為自己既決定承擔風險同後果
你可以覺得大眾唔體諒佢 唔夠大愛 但無必要言詞拙拙逼人要人跟你一齊大愛包容
你覺得啲人笑足佢十年好ON9, 其他人都覺得你為黑鮑護航好柒

紅字完美演繹跌落地拿咋沙
06年有又點?咪話左香港未流行囉
光纖發明之後都唔係即刻全香港人用啦大佬,唔好咁要臉啦
紅VAN果段我都唔知笑定喊好,睇黎保險公司應該將"坐紅VAN"列作高風險行為,要加保費

最後,我其實無迫你地大愛包容,應該話我唔明白點解唔再狙擊一件十年前既事會係大愛表現?
咁即係叫支那人唔好成日提八國聯軍又係大愛表現?點解我覺得係胸襟問題?
低質嬌
冇氣度冇EQ冇智慧冇能
又舊事從提 好多人性生活都有拍過呢d
只係比人偷左段片,真慘
唔打黑鮑反而打陳冠希????
其實點解得佢俾人講咁耐

當初唔報假案話移花接木又出曬聲明咁屌鳩人話咩追究到底
肯定好似柏芝BOBO果D咁d人睇完就算
怪就怪咁高調反擊仲要講大話呃曬所有人
講乜好傻好天真當人傻鳩咁撚
先俾人一沉百踩
當日因今日果
自己攞黎賤

其實係佢虛偽扮淑女同敵視edc嗰種態度
睇下其他人有冇對edc咁敵視, 得佢成日一提edc又西面又藐嘴藐舌, 講真edc雖然都有責任但佢自己都係受害人, 不如大方啲好似柏芝咁見到面打過招呼影下相咪算囉, 有咩咁大不了唧都過咗咁耐啦, 記仇記一世咩
因為佢冇過人之處 唱功演技都冇 又已經過過地氣 除左淫照都冇咩野係觀眾有興趣討論
講足咁耐
仲賤過連登仔
佢地純文字討論,梗係比人屌啦
可能當日陳生淨係玩佢屎眼會好d 起碼唔洗俾你地叫佢黑包
提陳冠希有幾冇品
冇評論冇辱罵
見到個名都咁大反應
咁證明自己睇唔開姐
明明男既先係人渣
點解反而仲要搞個受害者
男既就繼續搞女女

屌你 女人岩撚晒好未

老實講果時係佢地拍拖,又唔係偷食
人地玩cam影相理得人
放哂d 相出黎又唔係佢地放,係it仔放
只係傳統價值觀,梗係笑條女啦
冇話邊個錯,只係嬌到而家都比人笑有d唔公平

佢係第三者 果陣陳冠希係同bobo拍緊拖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞