比女仔表白係咩感覺?

225 回覆
37 Like 5 Dislike
冇感覺,可能仲會覺得有啲煩添
因為完全唔啱傾同唔啱feel
如果係怕羞內向既表白 你地男仔又會點
靚女或者普通樣都會有心跳加速個感覺

有個爛面150 80kg肥婆同你表白你都受我認你做契哥啦

加速完會點回應?

有啲外向大膽又唔怕羞既女仔向你表白果陣個樣有自信得黎表情又豐富特別係個笑容真係化左灰都記得

咁如果係怕醜內向女呢

就唔會佢主動啦 不過自己要識做啦

有fd試過有個怕醜女係whatsapp表

佢表完之後緊係叫佢出黎吹水啦

然後呢
好撚驚,避都避唔切

一個係泰國大波妹,都唔知點撚樣溝通
一個細到未夠秤,我唔想坐監
一個就我唔識諗,走寶
一個正常男人應該都會有兩三次比女仔追既經歷啦
一個正常男人應該都會有兩三次比女仔追既經歷啦

撚有呀,收聲啦,屌你
我會不知所措
除非

好正
但正既女點會主動溝你
唔算表白 算喺示意有好感 叫個frd問我拎電話
最尾一齊咗
小學試過比女表白
純粹同學隔離位幾好傾
小息拉我出課室講
講完之後對佢有d反感(可能唔係我鐘意個type)
之後疏遠佢/有時會勁大聲同佢講嘢
最尾畢業佢係紀念
小學試過比女表白
純粹同學隔離位幾好傾
小息拉我出課室講
講完之後對佢有d反感(可能唔係我鐘意個type)
之後疏遠佢/有時會勁大聲同佢講嘢
最尾畢業佢係紀念冊到寫話驚左我
然後自此之後就再冇女同我表白
連pool都冇機會出
中六果年, 有個中二的師妹主動識我...
有次傾電話佢無啦啦同我表白
類似係:「我呢...最近鐘意左個師兄..佢呢讀咩科架...鐘意打籃球」
用呢個暗示方式去話鐘意我,之後下一秒比我Cut左線
為左斬草除根,我封哂佢D FB同whatsapp
之後佢為左搵我...無啦啦主動聯絡我好友
點知我好友同我講番,原來個師妹又用同一個方式去同佢表白
更加驚人的係,兩條友唔聲唔聲,係我考完公開試之後,
我老友同我講佢地拍緊拖,話唔想震驚到我的情緒所以等我考完先講

呢個師妹都幾濫下,鐘意食高Form,
分左手之後計計埋埋同過我好多好友上床
成班變左襟兄弟

中二就咁樣
係佢俾signals 我先,我地都半曖昧緊,初時佢主動我被動,我就膽粗粗問佢,點知佢支支吾吾、成日諸多迴避,死chur爛chur先換嚟好玄嘅答案 咁我覺得佢對我都有意思,我主動啲搵佢都無所謂,我明示暗示都做到出晒面,但當我主動佢就被動,好似想令我知難而退,佢好似帶我遊花園咁 其實都預咗無結果,會無疾而終,只係有點傷感,一切都係假希望嚟 佢依家唔係好搵我啦,可能佢想玩玩下,點知我認真咗,嚇走佢,我都唔再主動搵佢了

絲打表左白,然後對方避左你?

其實唔算表白,我有坦白地問佢,雖然佢之前話我有啲難捉摸,因為我都唔敢去到太盡,但之後我都好努力明示暗示嗒佢糖,唔通仲唔夠明顯咩

其實你內心應該都知個答案架...
要一齊既早就一齊左啦 你都話你又明示又暗示

我依家慢慢抽離緊

加油啊絲打
同依加男朋友都係我表白先 同佢講我中意佢 但佢一開頭係話只係對我有好感 所以我就話咁以後唔好再見啦 因為我會好難忍住成日見佢但又知對方只係有好感 但隔左幾日佢約我出黎 又主動拖我手話一齊啦 我都想知佢到底本身諗緊乜

宜家做左佢女朋友咪可以問番佢本身諗緊咩

呢類女仔通常都唔會當面表白
我會不知所措
除非

好正
但正既女點會主動溝你

我覺得未必既
識咗幾日就話中意我
我鍾意你鍾意我炸

Whatsapp表白左 咁你地男仔其實會點諗
佢話冇諗過 但我之後約佢佢又肯出黎喎
有冇人知佢咩意思

Whatsapp表白左 咁你地男仔其實會點諗
佢話冇諗過我鐘意佢 但我之後約佢佢又肯出黎喎
有冇人知佢咩意思
表左白唔敢再搵佢

其實有個曾經熟過既朋友同你地表白你地係點諗
試過中二被個暗戀左成年既女神係icq表白。好可惜果陣剛剛放棄左追佢,同左另一個女仔一齊。呀女神重問我不如地下情唔好比人知。果刻真係成個人開心到企左係到,但自己又衰on9話:「我唔想對唔住我易家既女朋友」 之黎我轉校無咩點聯絡了
最記得係之後佢每次見親我都短跑咁走人
個人覺得通常要女開到口表白個啲都好難一齊
因為個男既係鐘意條女一定會快過條女表白
表得白個啲女大部分都
想當年...

根本就冇人同我表過白[/size=5]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞