比女仔表白係咩感覺?

225 回覆
37 Like 5 Dislike
靚女或者普通樣都會有心跳加速個感覺

有個爛面150 80kg肥婆同你表白你都受我認你做契哥啦

加速完會點回應?
試過同時比兩條女表白
佢地仲要互相都知,約埋同一個時間msn講
即刻兩個ban曬 屌佢地老母都戇鳩鳩
利申:吹水死全家

玩9你?
btw好女仔一定有拖拍,諗清楚

咁我諗無拖拍同向男仔表白無咩關係既

最後比佢飛左
有四個女仔同我表過白 但都比我拒絕哂
有兩個係暗戀我冇講到 但我比哂信息唔想拍拖
最記得有個暗戀我嘅女仔生日佢約我單獨出去食飯飲野
我話唔去(有心避開 )之後佢直情話鐘意我好耐
但比我拒絕左
之後聽朋友講佢個晚喊到仆街

暗戀就唔叫表白啦

係咪掉轉左

巴打似邊個明星?

我都唔⼃⼀⼀⼃⼂⼁乛⼀
但比我拒絕左

暗戀就唔叫表白啦

係咪掉轉左

巴打似邊個明星?

我都唔知
好多男女話過我靚仔同埋好幽默成日哄到人笑
可惜我係短人
你地有無試過有女仔同你地表白?係咩感覺?
如果係有好感既,係咪點都會應承話一齊?
如果個女仔係唔差既,但你唔係特別鍾意呢,會食左先?定唔受

我就冇心跳既感覺,不過條鳩就扯唒旗,之後我問拒不如做住sex partner先好冇
但比我拒絕左

呢個世界公平咩
推曬 因爲唔岩心水

加速完會點回應?

有啲外向大膽又唔怕羞既女仔向你表白果陣個樣有自信得黎表情又豐富特別係個笑容真係化左灰都記得

咁如果係怕醜內向女呢
骨頭兄

會諗係咪講緊自己
然後同自己講:毒撚最忌⋯⋯
唔好FF咁多啦

但人地都直頭係表白,仲叫自己唔好ff?
比女仔表過一次
唔知本身傾緊咩冇啦啦講到呢啲話題
佢借啲依表白
我個時個反應係 -> ->
其實佢係唔錯既女仔
但我個時鍾意緊第個女仔
say 左no
其實個女仔唔係咁差既話,洗等到出聲告白咩
利申講緊自己

加速完會點回應?

有啲外向大膽又唔怕羞既女仔向你表白果陣個樣有自信得黎表情又豐富特別係個笑容真係化左灰都記得

應唔應承呢啲要睇佢份人

總覺得呢類人會同異性朋友玩得好埋,唔識收掣

加速完會點回應?

咁如果係怕醜內向女呢

就唔會佢主動啦 不過自己要識做啦

有fd試過有個怕醜女係whatsapp表
其實個女仔唔係咁差既話,洗等到出聲告白咩
利申講緊自己

絲打同人表左白?
試過一次 但無感覺
要唔hurt又甩身好煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞