比女仔表白係咩感覺?

225 回覆
37 Like 5 Dislike
你地有無試過有女仔同你地表白?係咩感覺?
如果係有好感既,係咪點都會應承話一齊?
如果個女仔係唔差既,但你唔係特別鍾意呢,會食左先?定唔受
有四個女仔同我表過白 但都比我拒絕哂
有兩個係暗戀我冇講到 但我比哂信息唔想拍拖
最記得有個暗戀我嘅女仔生日佢約我單獨出去食飯飲野
我話唔去(有心避開 )之後佢直情話鐘意我好耐
但比我拒絕左
之後聽朋友講佢個晚喊到仆街
但比我拒絕左

暗戀就唔叫表白啦
我都想呀屌你
但比我拒絕左

暗戀就唔叫表白啦

係咪掉轉左
但比我拒絕左

點解拒絕先?
會覺得好煩好chur 因為對佢真係冇感覺 純粹係friend玩得埋

利申:試過3次
會覺得好煩好chur 因為對佢真係冇感覺 純粹係friend玩得埋

利申:試過3次

係同一個人表左3次,定俾3個人向你表過?
之前個ex就係佢同我表白,好後悔果時唔識拒絕佢。雖然我果陣時已經有鐘意嘅人,但係同佢一齊左幾年
最後都係同佢喊住咁分手 佢真係好女仔嚟 ,好就得人,留低左個傷痛回憶比妳真係好對唔住。之後一直都冇機會再見翻佢。
所以男仔唔鐘意人真係要講,唔好好似我咁呀
唔係太算表白
我直接問係咪鍾意我
佢話係
唔係太算表白
我直接問係咪鍾意我
佢話係

感覺係有啲驚
不過之前都估到啲,只係唔肯定,知道自己冇估錯,幾開心,不過最後係bad end
無feel就真係唔想一齊
試過一次咁大把

但真係唔鍾意, 所以拒絕咗, 當時超級唔好意思
唔係太算表白
我直接問係咪鍾意我
佢話係

感覺係有啲驚
不過之前都估到啲,只係唔肯定,知道自己冇估錯,幾開心,不過最後係bad end

點bad end?朋友都冇得做?
唔係太算表白
我直接問係咪鍾意我
佢話係

感覺係有啲驚

點bad end?朋友都冇得做?

但比我拒絕左

暗戀就唔叫表白啦

咁得四個囉
但比我拒絕左

暗戀就唔叫表白啦

係咪掉轉左

我ff死全家
心諗:做乜尻
如果對對方冇感覺 即使佢向你表白 你多數都會拒絕 一係想玩鳩人
好煩
同埋會面阻阻
好煩
同埋會面阻阻

個女仔唔錯都會覺得煩?
試過同時比兩條女表白
佢地仲要互相都知,約埋同一個時間msn講
即刻兩個ban曬 屌佢地老母都戇鳩鳩
利申:吹水死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞