比女仔表白係咩感覺?

225 回覆
37 Like 5 Dislike
要問下男朋友
我生日果日 佢整左個蛋糕比我 咁算唔算係表白?
有四個女仔同我表過白 但都比我拒絕哂
有兩個係暗戀我冇講到 但我比哂信息唔想拍拖
最記得有個暗戀我嘅女仔生日佢約我單獨出去食飯飲野
我話唔去(有心避開 )之後佢直情話鐘意我好耐
但比我拒絕左
之後聽朋友講佢個晚喊到仆街

睇到第一個回覆就知
連登第N屆吹水大賽
正式開始

屌你咪唔好信
個時中學mk仔一名

咁係間接叫你同佢表白
又要講被表白過幾多次又唔係逐次經歷分享嗰啲做乜鳩 畀幾條女表白過好撚威?要特登利申個數字?on9
振興本土殯儀業

咁係間接叫你同佢表白

巴打有咩反應?
我宣佈呢個post除左我之外都係偽毒

咁係間接叫你同佢表白

巴打有咩反應?

當你係friend咋柒頭
小學比過幾個女仔表白
之後到大學都冇再發生過
高中有個幾靚既女仔同我表白
但毒撚最忌有自信
又驚佢係講笑 又驚佢收我做兵
於是就拒絕左
好撚後悔 仲要搞到之後friend都做唔成
問下我男朋友

佢下一句就答我: 咁就係埋一齊啦喎
高中有個幾靚既女仔同我表白
但毒撚最忌有自信
又驚佢係講笑 又驚佢收我做兵
於是就拒絕左
好撚後悔 仲要搞到之後friend都做唔成

冇諗過人地可能鼓起好大勇氣?
問下我男朋友

佢下一句就答我: 咁就係埋一齊啦喎

本身都好曖昧?
比個肥婆表白
點解我無

試過幾次 全部屌到爛就比佢地知我係賤男 自己上路
吹水死全家
我同男朋友表白,即刻一齊左
就黎一齊左兩年
試過一次,本身係fd,同埋個女仔本身有男朋友(long d) ,但成日借d 易抽下我水,其他行為都好曖昧,例如會搶我野叫我錫啖佢先比番我,有次講笑咁問係唔係中意左我,佢話係。
之後有d 頂唔住佢攻勢,我就做足一個賤人該有既行為對佢,最後連朋友都無得做

利申:絲打
睇過隔離毒撚幻想自己同人拍緊拖、係咁whatsapp煩人個post之後,我對呢個post既分享有D保留

你叫啊希?
試過一次,本身係fd,同埋個女仔本身有男朋友(long d) ,但成日借d 易抽下我水,其他行為都好曖昧,例如會搶我野叫我錫啖佢先比番我,有次講笑咁問係唔係中意左我,佢話係。
之後有d 頂唔住佢攻勢,我就做足一個賤人該有既行為對佢,最後連朋友都無得做

利申:絲打

Les?
我同男朋友表白,即刻一齊左
就黎一齊左兩年

本身都係曖昧緊?

咁係間接叫你同佢表白

巴打有咩反應?

當你係friend咋柒頭

你真係咁講?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞