比女仔表白係咩感覺?

225 回覆
37 Like 5 Dislike
試過有次我暗戀既女仔突然wtsapp我

之前冇wtsapp 過佢,佢咁主動真係好似發夢咁

咁然後呢

咁然後呢

你真係發緊夢呀
表白就冇
表示就有幾個

咁然後呢

然後佢叫我幫手買尿袋,佢話要送比佢條仔
中學試過
係whatsapp度講
之後即刻拒絕左佢
後來條女追左我三年
之後分左手
原來係條臭西

追左3年比佢感動到定點?

追左三年比佢感動到

咁點樣臭西法
細個覺得幾威水

大個覺得男女平等, 冇乜特別,以前太幼稚
表白就冇
表示就有幾個

咩表示?
表白就冇
表示就有幾個

同路人

咁然後呢

然後佢叫我幫手買尿袋,佢話要送比佢條仔

我最後係淘寶淘左個二手小米
呢鋪仲唔炸到佢條仔春袋開花
好多男女話過我靚仔同埋好幽默成日哄到人笑
可惜我係短人

因為你個身高已經好幽默
好開心
好多男女話過我靚仔同埋好幽默成日哄到人笑
可惜我係短人

因為你個身高已經好幽默

表白就冇
表示就有幾個

咩表示?

約我 曖昧個類
我生日果日 佢整左個蛋糕比我 咁算唔算係表白?

你叫啊希?

森美小宣
我生日果日 佢整左個蛋糕比我 咁算唔算係表白?

你叫啊希?

森美小宣

屌,24年都未試過 我都好想知係咩感覺
係咪多數男仔俾人表白然後派好人卡都會冇乜感覺 小小內疚咁?話哂都hurt到個女仔
係佢俾signals 我先,我地都半曖昧緊,初時佢主動我被動,我就膽粗粗問佢,點知佢支支吾吾、成日諸多迴避,死chur爛chur先換嚟好玄嘅答案 咁我覺得佢對我都有意思,我主動啲搵佢都無所謂,我明示暗示都做到出晒面,但當我主動佢就被動,好似想令我知難而退,佢好似帶我遊花園咁 其實都預咗無結果,會無疾而終,只係有點傷感,一切都係假希望嚟 佢依家唔係好搵我啦,可能佢想玩玩下,點知我認真咗,嚇走佢,我都唔再主動搵佢了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞