比女仔表白係咩感覺?

225 回覆
37 Like 5 Dislike
比女仔表過一次
唔知本身傾緊咩冇啦啦講到呢啲話題
佢借啲依表白
我個時個反應係 -> ->
其實佢係唔錯既女仔
但我個時鍾意緊第個女仔
say 左no

你都做得啱嘅 冇feel真係唔好勉強黎

有時見到條女幾正個樣又會

其實佢幾正
前凸後翹 個時係多左啲暗瘡
但鬼叫自己鍾意緊第個咩
夾啱say yes 會覺得好對佢唔住
依家諗返起都覺少少on9
唔食個在眼前追個冇咩可能既

唔鐘意人又拖住人好折墜
比女仔表過一次
唔知本身傾緊咩冇啦啦講到呢啲話題
佢借啲依表白
我個時個反應係 -> ->
其實佢係唔錯既女仔
但我個時鍾意緊第個女仔
say 左no

你都做得啱嘅 冇feel真係唔好勉強黎

有時見到條女幾正個樣又會

其實佢幾正
前凸後翹 個時係多左啲暗瘡
但鬼叫自己鍾意緊第個咩
夾啱say yes 會覺得好對佢唔住
依家諗返起都覺少少on9
唔食個在眼前追個冇咩可能既

唔鐘意人又拖住人好折墜

所以我都冇
過左冇耐佢就搵到仔
試過一次,但係鍾意緊第二個女仔,對佢無feel所以拒絕左
利申:A0

有無後悔?
[quote]試過兩次
兩次都拒絕,兩次都換黎無窮後悔

點解後悔?當初點解拒絕?

第一次係中學,暗戀左個女仔好耐,我一直對佢都幾好,人地有家底,讀書年年考第一,後尾有一次係佢生日為佢做左好多野,結果佢攬住我同我表白,但因為自己自卑,覺得襯人唔起,結果拒絕左佢第二日即時後悔到想死,唔知自己痴左邊條線,雖然最後都一齊左,但兜左個大圈

第二次係有個女仔對我好好,一次又一次咁比機會我,但因為我覺得佢同我太唔夾,可能唔鐘意佢,又唔想拍拖住,之後仲覺得佢好煩,專登刻意冷落佢,但我愈衰佢對我愈好,最後到冇左先開始覺得自己好著緊佢,日日都諗住佢,開始不停責怪自己點解咁對人,晚晚覺得自己好抵死,後悔到喊

第二個後尾搵返但佢已經不了?

有無後悔?

無後悔,因為同佢一齊左都會諗住第二個,不如唔開始對大家都舒服啲

有無後悔?

無後悔,因為同佢一齊左都會諗住第二個,不如唔開始對大家都舒服啲

做得岩
唔知點應,本身唔鍾意佢,冇啦啦表白嚇死我

咁你點應佢?
呢個po原來咁多靚仔俾人表白 我都係出返去
留名
表白左,男仔拖住人咁係咩意思
留名

未算好鍾意 但又唔捨得唔食
佢點拖住你?
留名

有蝦條食咪食,騎牛搵馬
留名

佢點拖住你?

開頭係曖昧
而家有時我想甩 佢又會搵返我
佢想甩我又唔捨得咁
留名

佢點拖住你?

開頭係曖昧
佢想甩我又唔捨得咁

咁樣有結果咩絲打 你都明知佢係拖住你 你白都表埋
留名

佢點拖住你?

開頭係曖昧
佢想甩我又唔捨得咁

咁樣有結果咩絲打 你都明知佢係拖住你 你白都表埋

佢成日就話減左肥再睇下點
想盡自己最大努力先
中學好興煲電話粥
一直同一個好friend既女同學日日傾幾個鐘
同知問起大家有冇鍾意人
佢無啦啦問:「 如果我話鍾意你呢?」
我個下呆左唔識反應
之後佢就即刻轉晒肽話講笑炸
從此以後 就算見面都冇乜交流
我愛你
會好不安
跟住同佢講個笑話唔好笑
等佢自己醒水
有四個女仔同我表過白 但都比我拒絕哂
有兩個係暗戀我冇講到 但我比哂信息唔想拍拖
最記得有個暗戀我嘅女仔生日佢約我單獨出去食飯飲野
我話唔去(有心避開 )之後佢直情話鐘意我好耐
但比我拒絕左
之後聽朋友講佢個晚喊到仆街

暗戀就唔叫表白啦

係咪掉轉左

我ff死全家

好奇一問姐 果陣收左幾多帛金?
留名

賤男
即走
過來人
留名

有蝦條食咪食,騎牛搵馬

次次啲女都好主動,

去睇戲就挨埋黎,又拖我隻手,我又唔知點推開佢。咁就死啦,佢地又以為我ok.
最後都係要講清楚
試過一次
個女仔初中同班識,會考之後成班初中同學仲有聯絡。大家各散東西但係有時會夾下時間一齊食下野,大家keep住一星期見兩次咁上下。有次去完老麥食野傾好個fd個生日會點搞,見同一條路就一齊番屋企。好行唔行走左去條小路,仲要咁啱冇街燈人影都冇隻,仲要冬天個天黑得好快。行行下佢無啦啦同我講鐘意我想同我拍拖,我嚇撚到企左係邊呆左成分鐘,之後reject左佢
最慘係,佢同我行個條路行到中間先講,我掉頭走又唔係,焗住同佢行埋個一程。出番大路轉角位我即刻閃左番屋企。
之後同番班fd講比佢地笑到見到個女仔都勁老尷,之後仲要keep住做fd,成班人搞食飯佢都會出現
事後係其他人把口度聽到佢話我對佢有表示,又送佢番屋企又帶佢去燒野食又話我有開口講,但根本就因為佢咁啱得閒所以先約埋佢,送佢番屋企係因為玩到太夜大家又住得近先送。我對佢完全冇個種感覺,唔知佢邊度聽到我親口同佢講我冧佢。
呢件事之後我就冇再送人番屋企
勿相認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞