比女仔表白係咩感覺?

225 回覆
37 Like 5 Dislike
你鍾意既 你得唔到
你唔鍾意既 你甩唔到
靚女或者普通樣都會有心跳加速個感覺

有個爛面150 80kg肥婆同你表白你都受我認你做契哥啦

加速完會點回應?

有啲外向大膽又唔怕羞既女仔向你表白果陣個樣有自信得黎表情又豐富特別係個笑容真係化左灰都記得

咁如果係怕醜內向女呢

就唔會佢主動啦 不過自己要識做啦

有fd試過有個怕醜女係whatsapp表

佢表完之後緊係叫佢出黎吹水啦

唔知佢點應,但佢地最後無一齊到
比女仔表過一次
唔知本身傾緊咩冇啦啦講到呢啲話題
佢借啲依表白
我個時個反應係 -> ->
其實佢係唔錯既女仔
但我個時鍾意緊第個女仔
say 左no

有啲外向大膽又唔怕羞既女仔向你表白果陣個樣有自信得黎表情又豐富特別係個笑容真係化左灰都記得

咁如果係怕醜內向女呢

就唔會佢主動啦 不過自己要識做啦

有fd試過有個怕醜女係whatsapp表

佢表完之後緊係叫佢出黎吹水啦

唔知佢點應,但佢地最後無一齊到

你的朋友就是 ,點解唔一齊呀

佢唔知驚乜,明明有好感
比女仔表過一次
佢借啲依表白
其實佢係唔錯既女仔
但我個時鍾意緊第個女仔
say 左no

你都做得啱嘅 冇feel真係唔好勉強黎
試過兩次
兩次都拒絕,兩次都換黎無窮後悔
有四個女仔同我表過白 但都比我拒絕哂
有兩個係暗戀我冇講到 但我比哂信息唔想拍拖
最記得有個暗戀我嘅女仔生日佢約我單獨出去食飯飲野
我話唔去(有心避開 )之後佢直情話鐘意我好耐
但比我拒絕左
之後聽朋友講佢個晚喊到仆街

死全家啦
試過兩次

點解後悔?當初點解拒絕?
有四個女仔同我表過白 但都比我拒絕哂
有兩個係暗戀我冇講到 但我比哂信息唔想拍拖
最記得有個暗戀我嘅女仔生日佢約我單獨出去食飯飲野
我話唔去(有心避開 )之後佢直情話鐘意我好耐
但比我拒絕左
之後聽朋友講佢個晚喊到仆街

睇到第一個回覆就知
連登第N屆吹水大賽
正式開始
對唔住,拖左你咁耐
當年係人生低谷,只係心諗何必咁糟蹋自己呢,拖口好耐之後同佢講我想努力之後再搵返佢,點知就唔見咗佢喇
當年係人生低谷,只係心諗何必咁糟蹋自己呢,拖口好耐之後同佢講我想努力之後再搵返佢,點知就唔見咗佢喇

隔左幾耐搵返人?
未到表白,有個女仔出到聲叫我約佢出去,而且係2次,不過我都哈哈帶過
比女仔表過一次
佢借啲依表白
其實佢係唔錯既女仔
但我個時鍾意緊第個女仔
say 左no

有時見到條女幾正個樣又會
比女仔表過一次
佢借啲依表白
其實佢係唔錯既女仔
但我個時鍾意緊第個女仔
say 左no

其實佢幾正
前凸後翹 個時係多左啲暗瘡
但鬼叫自己鍾意緊第個咩
夾啱say yes 會覺得好對佢唔住
依家諗返起都覺少少on9
唔食個在眼前追個冇咩可能既
比女仔表過一次
佢借啲依表白
其實佢係唔錯既女仔
但我個時鍾意緊第個女仔
say 左no

其實佢幾正
前凸後翹 個時係多左啲暗瘡
但鬼叫自己鍾意緊第個咩
夾啱say yes 會覺得好對佢唔住
依家諗返起都覺少少on9
唔食個在眼前追個冇咩可能既

總係錯過左先黎後悔
唔係太算表白
我直接問係咪鍾意我
佢話係

感覺係有啲驚
不過之前都估到啲,只係唔肯定,知道自己冇估錯,幾開心,不過最後係bad end

點解夠膽直接問 人地答唔係你點算
試過一次,但係鍾意緊第二個女仔,對佢無feel所以拒絕左
利申:A0
試過兩次

第一次係中學,暗戀左個女仔好耐,我一直對佢都幾好,人地有家底,讀書年年考第一,後尾有一次係佢生日為佢做左好多野,結果佢攬住我同我表白,但因為自己自卑,覺得襯人唔起,結果拒絕左佢第二日即時後悔到想死,唔知自己痴左邊條線,雖然最後都一齊左,但兜左個大圈

第二次係有個女仔對我好好,一次又一次咁比機會我,但因為我覺得佢同我太唔夾,可能唔鐘意佢,又唔想拍拖住,之後仲覺得佢好煩,專登刻意冷落佢,但我愈衰佢對我愈好,
[quote]試過兩次

第一次係中學,暗戀左個女仔好耐,我一直對佢都幾好,人地有家底,讀書年年考第一,後尾有一次係佢生日為佢做左好多野,結果佢攬住我同我表白,但因為自己自卑,覺得襯人唔起,結果拒絕左佢第二日即時後悔到想死,唔知自己痴左邊條線,雖然最後都一齊左,但兜左個大圈

第二次係有個女仔對我好好,一次又一次咁比機會我,但因為我覺得佢同我太唔夾,可能唔鐘意佢,又唔想拍拖住,之後仲覺得佢好煩,專登刻意冷落佢,但我愈衰佢對我愈好,最後到冇左先開始覺得自己好著緊佢,日日都諗住佢,開始不停責怪自己點解咁對人,晚晚覺得自己好抵死,後悔到喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞