[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (34) - 各位啤粒今日爆咗碟未?

1001 回覆
24 Like 3 Dislike

經過點都要認一認證

姜巴今日忙完?

今日晏啲去睇mcd生放
睇埋聽日mb
就發完夢啦返黎啦
應該話佢係有忍喊但唔關__事

唔捨得mb個stage咋

100% agree

冇得見把劍好唔開心

姜巴今日忙完?

今日晏啲去睇mcd生放
睇埋聽日mb
就發完夢啦返黎啦

今日生放都有 you better know 睇喎
姜巴今日忙完?

今日晏啲去睇mcd生放
睇埋聽日mb
就發完夢啦返黎啦

睇twitter好似話仲有fanmeeting?
姜巴今日忙完?

今日晏啲去睇mcd生放
睇埋聽日mb
就發完夢啦返黎啦

睇twitter好似話仲有fanmeeting?

Fanmeeting有呀
不過應該去唔到 果日已經入緊生放
唔使上電視
唔使上電視

上鏡又有乜好怕!
我上到既話實做足應援話俾人知香港啤粒有幾咁愛佢地!
唔使上電視

上鏡又有乜好怕!
我上到既話實做足應援話俾人知香港啤粒有幾咁愛佢地!

做之前個痴線佬大叫啤啤囉 實上報

裴柱現 You Are My Wife !!!

金藝琳 I Am Your Husband!!!

朴秀英我愛你呀!!!
啱啱買咗三隻RF,一張高祖一張承歡一張車厘 #yup出門口拆碟時遇到兩個深圳啤粒,兩個都係一張同款車厘,即時同佢用承歡換一張返嚟。我愛歡歡,但車厘實在太吸引

朴秀英我愛你呀!!!

熊仔我好撚愛你呀
啱啱買咗三隻RF,一張高祖一張承歡一張車厘 #yup出門口拆碟時遇到兩個深圳啤粒,兩個都係一張同款車厘,即時同佢用承歡換一張返嚟。我愛歡歡,但車厘實在太吸引

車厘媽更係要齊咗車厘先啦!
其他卡遲d 上黎慢慢換都得啦
熊仔我好撚愛你呀

班承歡黨無人9叫既
熊仔我好撚愛你呀

班承歡黨無人9叫既

Wen巴準備緊新post template
喺街遇到啤粒真係好開心 不過真係好後生
喺街遇到啤粒真係好開心 不過真係好後生

話說我之前換卡…
個個都係著校服黎換…
有d仲話六點後屋企唔俾出黎換唔到
承歡瘦到好得人驚
承歡我要養肥你
我歡兒真係好可愛

一張車厘都唔中
承歡我要養肥你

已經買左野食比佢
希望唔會比阿愁搶左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞