[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (34) - 各位啤粒今日爆咗碟未?

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=EQUCqsYU1WM
有冇巴打有睇過
yeri彷妝

見到個男人都唔開胃

佢講D野好笑喎

諗起啲人話張文福似熊仔
https://www.youtube.com/watch?v=EQUCqsYU1WM
有冇巴打有睇過
yeri彷妝

見到個男人都唔開胃

佢講D野好笑喎

諗起啲人話張文福似熊仔

邊忽似

諗起啲人話張文福似熊仔

邊度似呀...

文福BB 正咁多

諗起啲人話張文福似熊仔

邊度似呀...

文福BB 正咁多

屌你老母啦 咁都話似

諗起啲人話張文福似熊仔

邊度似呀...

文福BB 正咁多

屌你老母啦 咁都話似

係咪盲撚左似係未期

邊度咁大仇口

邊度咁大仇口

係咪俾痴線佬咬親個唇

邊度咁大仇口

係咪俾痴線佬咬親個唇

對唔住囉

170715 SBS-R 朴素賢的 Love Game 中字
https://www.youtube.com/watch?v=F5huTFLvAvg

咩嚟架

無趣

無趣

上認哥直接開場無耐就直接比人dead左

無趣

熊:今日我主題係有趣...sorry

無趣

無趣

你走喇你太善良喇
睇到出面有人討論高祖,發現呢度有同好真係好好 有少少唔開心,希望啤啤可以再上啦,佢地真係好好嫁
睇到出面有人討論高祖,發現呢度有同好真係好好 有少少唔開心,希望啤啤可以再上啦,佢地真係好好嫁

已經好高㗎喇 我覺得係市場問題

已經好高㗎喇 我覺得係市場問題

姐係Irene得返年紀可以俾人攞嚟攻擊
希望佢地都識欣賞樣令性格正既高祖
其實真係好鍾意red+velvet 呢個concept,只可惜真係唔係個個受...
五個都靚,唱得跳得,mv大部分都好靚好有心機,性格又好,除咗垃圾cody真係幫唔落口,真心覺得值得更受歡迎嫁
公海嘅野小睇為妙
大部分都係d無聊人想引戰食花生
媽媽絲打都係唔好睇啦

睇完得啖笑… 唔使咁介懷公海post講d咩
嗰條友不嬲都係搞紙棍黎
總之有d咩咪由得佢地9 up 囉

btw, 係真啤粒既就唔好入去應埋d垃圾啦… 應佢地都無乜意思
開post條友出哂名on9仔黎唔好理佢講咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞