[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (34) - 各位啤粒今日爆咗碟未?

1001 回覆
24 Like 3 Dislike

脫飯都唔比咁我係咪要過番去

追星不嬲都係量力為主,公司對idol不嬲都係吸水工具,自然會諗盡一切辦法吸水,係要玩小卡既預左無底深潭,唔玩小卡既就有限錢,講真,論搶錢,入一場fs就真係搶錢
con呢家野只要仲係同一個title就預左同一個rundown,之前抽solo,韓場,台場,港場都係同一個rundown,淨係talk既內容唔同,咪一樣會追晒,所以成日有人問我睇同一個con你唔悶咩,但我想講,佢地係由舞台而誕生,要見佢地既真面目就一定係去睇con,而con既入場門檻係最低咁解

同埋如果因爲一間公司既19野而放棄粒星,我就只會覺得粒星好慘姐。。。。

U巴出發未
追星不嬲都係量力為主,公司對idol不嬲都係吸水工具,自然會諗盡一切辦法吸水,係要玩小卡既預左無底深潭,唔玩小卡既就有限錢,講真,論搶錢,入一場fs就真係搶錢

但係為求見一面…
做飯既又會好甘心去俾佢地搶
U巴出發未

未,星期三先走
U巴出發未

未,星期三先走

抽到先買機票

50步
con呢家野只要仲係同一個title就預左同一個rundown,之前抽solo,韓場,台場,港場都係同一個rundown,淨係talk既內容唔同,咪一樣會追晒,所以成日有人問我睇同一個con你唔悶咩,但我想講,佢地係由舞台而誕生,要見佢地既真面目就一定係去睇con,而con既入場門檻係最低咁解

同埋如果因爲一間公司既19野而放棄粒星,我就只會覺得粒星好慘姐。。。。

有咩咁慘佢地咪又係靠cap你水維生
如果佢地無錢收做idol比人拋棄就話慘姐
我係d星都心諗
你轉會咪轉會
咪又係繼續cap第二d人水
會唔會FF過多呀
抽到先買機票

而家放多咗海外飯入場…
你爆夠數其實都買得機票啦

車厘果然係上網達人黎…
噚日應得最多都係佢
雖然好想見到車厘,但佢駛唔駛溫下書?
抽到先買機票

而家放多咗海外飯入場…
你爆夠數其實都買得機票啦

過多幾個鐘就知

自稱學霸 唔洗溫書
(好似係)

佢叻女黎

讀唔掂咪我養佢

睇返佢噚日 fanboard d留言
車厘其實係一個鍾意睇書既 MK 妹黎…
過多幾個鐘就知

過到去有時間一齊食餐飯啦

係文青唔係mk妹
https://youtu.be/uOvanCZ17aE
終於

始終都係少咗門面既偽團綜…
btw, 額頭你找數未呀?
留名等睇走數

好多睇書有關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞