[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (34) - 各位啤粒今日爆咗碟未?

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
sm公佈有關啤啤三週年個event咩黎
完全睇唔明

你去騙徒coex 買滿10000won啤啤嘢會有張 postcard 俾你

你可以喺上面寫你祝賀三周年既說話…

例如:
To my wife 白菜,

我永遠都咁愛你!!

From 癡線佬額頭

之後放入去個信箱度俾佢地…
佢地睇完會揀寫得好既親自回覆俾你

我下個星期去試下咁寫先
到時睇下白菜點覆額頭都好!

搵勇士寫比呀愁啦
啤啤岩岩錄完...
依家等錄鄰家少女

放40個你都入到?
今日無人睇 MB 預錄咩?
http://www.vlive.tv/video/35583
Girls next door's music bank debut
啤啤岩岩錄完...
依家等錄鄰家少女

放40個你都入到?
今日無人睇 MB 預錄咩?

為左睇隻熊 我琴日捕住張紙出
有個泰飯仲癲 果日凌晨錄完mcd就通頂去kbs等通宵等張紙出
搵勇士寫比呀愁啦

我發覺你成日都提住阿愁,老實講你係未飯咗佢啦?
有個泰飯仲癲 果日凌晨錄完mcd就通頂去kbs等通宵等張紙出

真癡線佬
咁你今日實入埋睇生放啦
http://www.vlive.tv/video/35583
Girls next door's music bank debut

做咩好似真係出道咁
搵勇士寫比呀愁啦

係啦
搵勇士寫比呀愁啦

係啦

額頭條女點敢

真癡線佬
咁你今日實入埋睇生放啦

生放冇呀應該...
生放佢俾之後既人入
姐係40號之後20個
生放冇呀應該...
生放佢俾之後既人入
姐係40號之後20個

做乜咁公平呀…
咁我寧願睇鄰家少女預錄好過啦…

終於見到各位啤粒最愛既阿愁呀!!!

嗱,我淨係睇門面咋,你地睇邊個咁就唔知啦…
Hot Joy
我想問呢到有冇得團購買新album
因為我唔係成日mon post
所以唔係好知
所以唔係好知

大量啦
阿愁
所以唔係好知

無團購,但係有大量碟平放
等得既話可以等多一個禮拜
阿愁

原來你先至係真飯
想問平放嘅碟有無小卡嫁?
今日同另一個媽媽帶仔出黎玩,會送隻RF比佢,企圖推多個媽媽入坑
今日同另一個媽媽帶仔出黎玩,會送隻RF比佢,企圖推多個媽媽入坑

推埋我呀媽得唔得

推埋我呀媽得唔得

你日日喺屋企播想唔飯都唔得啦

咁睇你想要淨專,淨卡,定還是碟加卡啦,隨你任意配搭
咁當然要睇下我手頭上有d咩卡先啦

如果你拎去傳教既話我送隻淨專俾你又有乜所謂
要碟真係隨時有
傳教係件好開心嘅事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞