[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (34) - 各位啤粒今日爆咗碟未?

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
想問平放嘅碟有無小卡嫁?
今日同另一個媽媽帶仔出黎玩,會送隻RF比佢,企圖推多個媽媽入坑

咁睇你想要淨專,淨卡,定還是碟加卡啦,隨你任意配搭
咁當然要睇下我手頭上有d咩卡先啦

如果你拎去傳教既話我送隻淨專俾你又有乜所謂

我都有 有需要可以開聲隨時幫手
Deep blue eyes預錄好好睇
幾家飯鬥大聲
又自制應援
今日個live唔好錯過
Deep blue eyes預錄好好睇
幾家飯鬥大聲
又自制應援
今日個live唔好錯過

s____應援會唔會聽到姜巴聲
傳教係件好開心嘅事

推到人入坑會好有成功感
想問平放嘅碟有無小卡嫁?
今日同另一個媽媽帶仔出黎玩,會送隻RF比佢,企圖推多個媽媽入坑

咁睇你想要淨專,淨卡,定還是碟加卡啦,隨你任意配搭
咁當然要睇下我手頭上有d咩卡先啦

如果你拎去傳教既話我送隻淨專俾你又有乜所謂

我有嗰fd都啱啱鐘意kpop女團,不過佢係飯第二團,我之前都有比啤啤佢聽,佢都話幾正,應該可以傳教

between,我想買返啤啤啲舊碟,唔知咁多位痴線佬仲有冇舊碟係到,可以放比我
舊碟應該有既
不過應該都派得7788
[quote]

應援既話應該得啤啤 mamamoo同lovelyz
其實都比較少飯
不過9叫既話就唔知啦
我有嗰fd都啱啱鐘意kpop女團,不過佢係飯第二團,我之前都有比啤啤佢聽,佢都話幾正,應該可以傳教

between,我想買返啤啤啲舊碟,唔知咁多位痴線佬仲有冇舊碟係到,可以放比我

係喎!
今日姜巴開心死啦!!
有得睇埋 s__ __ __ __

知唔知邊到仲有Happiness同Be Natural
係咪好難搵啦

係咪好難搵啦

絕版野睇下有冇人放
係咪好難搵啦

有時有d外國網放
但要千幾蚊隻

係咪好難搵啦

有時有d外國網放
但要千幾蚊隻

ebay 嗰兩隻都無埋啦
原來真係有價有市

係咪好難搵啦

有時有d外國網放
但要千幾蚊隻

ebay 嗰兩隻都無埋啦
原來真係有價有市

有架..三線都有,上到一線買樓了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞