[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (34) - 各位啤粒今日爆咗碟未?

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
知唔知邊到仲有Happiness同Be Natural
係咪好難搵啦

有時有d外國網放
但要千幾蚊隻

ebay 嗰兩隻都無埋啦
原來真係有價有市

有架..三線都有,上到一線買樓了

分分鐘勁過曬娘娘三寶
話曬都無試過有公售
放完一隻成家投資移民完美國都仲可以唔洗DO

分分鐘勁過曬娘娘三寶
話曬都無試過有公售
放完一隻成家投資移民完美國都仲可以唔洗DO

係娘娘四寶
我唔使撈都係靠娘娘架啦!

車厘… MK學生妹…

都話咗 $M 既女團係吸女飯架啦…
演唱會買飛女飯多過男飯

演唱會買飛女飯多過男飯

有3/4阿愁
點撞開佢地好

演唱會買飛女飯多過男飯

有3/4阿愁
點撞開佢地好

我就唔信有咁多阿愁
http://www.vlive.tv/video/35583
鄰家少女VLIVE 暫時出左英字
我S_____
https://youtu.be/LZF4hp3uV1o
MB - Deep Blue Eyes

襯未俾人 block 睇住先啦
Cd屋賣119 咁貴
我可以睇我女人 既Live啦.......
Cd屋賣119 咁貴

我可以睇我女人 既Live啦.......

尋找啤啤之旅 Confirmed !!
https://youtu.be/LZF4hp3uV1o
MB - Deep Blue Eyes

襯未俾人 block 睇住先啦

明明熊part有應援點解冇聲
得옆집소녀 강슬기有聲
相反mmm好大聲下
明明熊part有應援點解冇聲
得옆집소녀 강슬기有聲
相反mmm好大聲下

係未 MB 個場太大收唔到聲呀?
次次睇返片 MB 既片應援聲係無晒
想問平放嘅碟有無小卡嫁?
今日同另一個媽媽帶仔出黎玩,會送隻RF比佢,企圖推多個媽媽入坑

咁睇你想要淨專,淨卡,定還是碟加卡啦,隨你任意配搭
咁當然要睇下我手頭上有d咩卡先啦

如果你拎去傳教既話我送隻淨專俾你又有乜所謂

我有嗰fd都啱啱鐘意kpop女團,不過佢係飯第二團,我之前都有比啤啤佢聽,佢都話幾正,應該可以傳教

between,我想買返啤啤啲舊碟,唔知咁多位痴線佬仲有冇舊碟係到,可以放比我

我果班d人本身唔睇韓國野我上堂日日傳教搞到佢地個個都識仲叫左個揾u巴買碟

多左新飯

熊…

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞