[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (34) - 各位啤粒今日爆咗碟未?

1001 回覆
24 Like 3 Dislike

西瓜白菜個樣好無奈咁…

西瓜白菜個樣好無奈咁…

承歡好薄
垃圾雨 個罪名最大
錫門面
胸襲門面
搞到第一個團綜冇門面

HOT JOY !!!

HOT JOY !!!

HOT JOY !!!

又引人上水
抽中fs
抽中fs

正確黎講係爆多幾隻就包入架啦

抽中fs

正確黎講係爆多幾隻就包入架啦

竟然畀南仔抽中,無天理阿

又引人上水

見到你個名就諗起尚民話佢套電視劇唔紅 仲要無奈答係

又引人上水

見到你個名就諗起尚民話佢套電視劇唔紅 仲要無奈答係

不要再說了
門面個反應睇到我
有無巴絲知之前中環海濱d飛點?

已購買預購門票人士可於7 月 17 日中午 12 時至 8 月 5 日晚上 7 時期間,循下列途徑領取適用於新場地的入場門票,以便於活動當晚憑新印發之門票到紅館欣賞《SMTOWN SPECIAL STAGE in HONG KONG》。

1. 領取新場地入場票
• 以信用卡經「快達票」購買預購門票人士:
信用卡卡主必須親身帶同購買預購門票時所使用之付款信用卡,於上述期間前往通利琴行或「快達票」售票處,憑該信用卡領取新場地入場票,並須即時簽署確認。
請[按此]查閱通利琴行及售票處的位置及服務時間。

• 以現金經「快達票」購買預購門票人士:
須帶同已購買之預購門票,於上述期間前往位於「香港會議展覽中心」的「快達票」售票處辦理換票手續。

啱啱先換完飛黎

啱啱先換完飛黎

啱啱先換完飛黎

過兩日走啦… 走之前換咗先,唔想拖

門面個樣攰到呢…

門面個樣攰到呢…

啱啱先換完飛黎

換左咩位 係咪隨機抽有三張飛會唔會連唔到位

個個都出發
得額頭留守係屏幕前

d位隨機派架喎
我4張飛佢俾返4連位我
有時間既話快d換咗先啦

啱啱先換完飛黎

上hkticket可以睇返比左咩位你

啱啱先換完飛黎

上hkticket可以睇返比左咩位你

點睇 LOGIN左 找唔到

d位隨機派架喎
我4張飛佢俾返4連位我
有時間既話快d換咗先啦

咁都係早D去
巴打個位前唔前?
利申 ZONE3 原本可以好近睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞