UFC集中討論區(28)冠軍有個名字 他的名字是______

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Gane 同蕃實受傷打唔到
除咗消防員
Top 5得剃刀可以打
不過一日JBJ未上台
一日都唔信打得成
想但難
除咗rdj,佢打過咩「地面選手」?
終於無人話khabib只可以屈站立佬 會俾人下位克制
除咗rdj,佢打過咩「地面選手」?

*rda
講起地面選手
諗起islam話應該收返鑽石條bjj黑帶 話佢技術未去到黑帶
JBJ 應該贏到消防員啦
比predator KO得咁慘點返到轉頭啊個chin
JBJ有size advantage 應該夠做
打剃刀係觀眾眼中只不過係tune up fight
ufc都比唔到好價佢
佢升heavyweight都係想打money fight姐 唔係退休都得啦佢戰績已經算goat
李景亮、holland都bjj黑帶冇人會話佢地係地面選手,對住Wrestler都係難打
250 vs CCC TARGETED for UFC 284
https://youtu.be/ycwXmTjBW-c
白狗對ccc回歸個態度變咗
有機會
Ufc 284 Main card已經有
大帝 vs Islam
影帝 vs ccc
五星 vs Costa
如果將BamBam嗰場移師到ufc 284
會比 ufc 280同 281仲stacked
呢個陣容比得上280呀
希望大帝畀到驚喜大家
Lm
Bjj撚表示
見到人打立技先悶
成日都想睇落地
其實唔一定
Colby normal weight講緊180多少少
講緊大部分light weight既選手都重過佢
佢打welter數據上係劣勢
上次Usman loading完on stage over 190磅
照字面黎講light weight先係佢個class
白狗應該都覺得sean未夠班同250打,明明之前應承咗title shot
CCC打完影帝贏左可以上去打大帝
人在澳洲好想去睇,希望搶到飛
佢都唔係好減重打原磅都咁撚屈
下場傳Colby係ufc 285打狼王
身形差咁遠點同佢打
仲未計技術唔夠對面全面
不過狼王過到鎊先算
colby技術冇狼王全面?
Colby好似唔識巴柔
有錯請更正
睇吓佢點姦rda先

希望Colby今次贏到
我覺得佢ko唔到Colby 等比佢磨撚死
無限體力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞