UFC集中討論區(28)冠軍有個名字 他的名字是______

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
算啦
關khamzat咩事
佢而家頭號反派
佢格硬左啲
佢同肥鷹team其中一條友嘈

https://youtube.com/watch?v=0iYkcgJoMxk&feature=share&si=EMSIkaIECMiOmarE6JChQQ

明明一開始渣曬手講兩句就黎料

佢根本揸唔定主意,又衝唔到155champ喺到十五十六咗好耐好好笑

見大家今日撐嘅巴西仔輸,咁唔開心
巴西meme king會讓你開心返
變咗做 UFC喜劇演員
瞓醒覺就sad
覺得安排Charles打Conor
可能比打大流士
對選手對觀眾對ufc都係更好嘅選擇
Charles站立過唔到Conor呢關
好難再向小鷹2.0復仇
同埋大流士唔駛再打都夠資格打champ
打Dustin 好過
唔係講笑
Bellator lw no. 1 又係鷹爪門不敗其中一人
今年得24歲
下個月打Bellator champ
真係有機會等Islam升次中後
過嚟ufc打lw 無限制霸
Conor話有計
大帝點夠小小鷹抽呀
肯定top control壓佢size都壓死佢啦
肥鷹都唔敢上170啦
無咗weight adv 鷹派上去打西咩
對黑白基burns車臣狗 甚至bullah都無咩優勢

梳 我都係當edwards無到
根本都唔同 摔跤處理下位啲方法好唔同
利申 係外國學
不過睇完呢場都respect班俄佬既
係山上 唔飲酒 唔party 唔玩女 唔接觸外界
只係同自己親戚玩
由出世果日起已經train sambo
個體格同skill 由出世已經開始train
其他選手真係冇呢種文化同背景
"Khabib and his father made me"
講咁講 但錢師傅都有番咁上下年紀
Take down gnp都叫無腦 又唔係純壓住唔做野
khabib生涯後期都好好多啦 多左submission
睇下小小鷹點係澳洲sm大帝咪知錢師傅有冇計
屌 原來係TJ dislocation
250真係最-6 champ
真係癡線 確實係-6到爆
petr yan係佢既相反面
冇記錯Islam教練話佢幾次title defences 後上
但到Islam上個陣
到時應該係狼王或nomad上位
不過Islam應該唔夠佢哋打
唔夠佢哋後生 身形差一節
技術上都唔會拎到咩優勢
得罪講句
小鷹都係格硬打低一個量級用體型優勢屈機
以前Conor 都係咁
分別只係Conor 贏左冠軍之後選擇無再係羽量級屈機姐
去打返輕量級
而小鷹選擇係個量級擦數據姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞