UFC集中討論區(28)冠軍有個名字 他的名字是______

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
No gi bjj不嬲 aka submission grappling/wrestling
Islam打邊個會唔Zzz
22round內ko哂
唔洗催眠
Islam打邊個會唔Zzz
2round內ko哂
唔洗催眠
瑞典人嚟
Covington 打低一個weight class應該可以有得同Islam 打
冇可能 Covington再打底一個weight class會瘦到好似sugar咁點takedown
要肥鷹cut 155 真係好撚辛苦嫁
肥鷹分析緊咩事
佢係怕辛苦咪試下上一個weight class打囉
佢又唔敢
怕輸會毁咗不敗金身
charles 每場站立食拳食到應一應
佢都名成利就啦 上170佢冇咁屈機嫁啦
不過就算而家155 都應該贏唔到佢啦 islam都冇人過到
Burns打155連dan hooker都贏唔到
馬夫勁過肥鷹喎
同埋講真佢地個打法都係155先可以屈到機
勁還勁 無左體型同體重優勢根本唔會屈到咁既地步
同埋都唔洗擔心馬夫會玩好耐
睇肥鷹就知佢地咁樣減重落去長玩遲早入廠
好撚柒惜小鷹隻肥閪俄狗
chin廢 冇計 佢打islam仲有啲懸念 bjj勁 防摔唔錯
隻肥鷹連夜魔都推幾次唔敢打
仲咁話自己係goat
而家睇番真係打tony都唔知打唔打得贏
tony個chin同elbow勁好多如果做到好似琴日oliveira咁可以elbow一下,小小鷹應該流曬血
其實睇返sugar對yan果場啲stat 關鍵應該係rd 1邊個攞
sugar significant strike小勝 yan就1 td分零鐘ground control
咁樣睇返又唔覺真係咁黑 雖然都係覺得應該yan贏 大家點睇
李景亮個場黑D
算撚數啦, sugar 自己都唔知自己點解贏
係個台到勁老尷
師兄派你上台對付小小鷹
又係好撚慘
捱義氣頂場豬頭骨無左場co-main
on9判佢輸
跌出埋排名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞