UFC集中討論區(28)冠軍有個名字 他的名字是______

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
oliveira 咪一樣極限減重
不過奧師傅而家33,當佢下年打兩場贏哂再打返腰帶戰都35了
佢岩先仲話自己今年想搵人打都約滿曬 唔知係咪要等出年
食白果到年底
其實佢唔可以即刻約rematch咩
佢champ 唔係有呢個權利咩
邊有咁
同埋佢今場唔係champ嚟
佢今場唔係champ黎架,白狗個性至少要兩場過下冷河
屌 係 佢上場miss 左champ weight 冇左個資格
想問大家認為拉哥之後點發展先係最好?
打Conor Dariush 定Fiziev 好啲
唉,好鐘意奧師傅,但覺得都冇咩機會再champ
始終年紀都唔係細,islam 仲要細佢兩年
五星都要三場連勝先再打Izzy

笑撚死講咁多最後咪又係錢迴力標
肥鷹不嬲雙標嫁啦
打conor 永遠最好選擇嫁啦 運動員全球收入前三
好似打mayweather咁款 洗乜諗
大流士大家柔術都咁撚top,應該盡量唔落地打standup
都ok既
Fiziev 唔係好識
你見對面0秒落鎖就知一早plan定其中一個option係咁玩
呢下真係輸教練,唔知巴西仔呢下落地係有意家冇意落地回氣
人地捉你呢下習慣真抵輸
公道講句 個比賽未有風聲之前 佢已經係訪問讚過拉哥有實力
所以咪話confirm有比賽要炒作咪另一套
起碼奧利維拉打贏過重自己好多既對手
肥鷹場場都大份對面一個SIZE
其實肥鷹個日常體重差唔多接近中國龍
佢係差唔多降左2個GRADE落黎打
就單睇肥鷹既表現來講
佢個打法係勁係屈機既
不過佢本人就玩左無耐就入廠 好快就減唔掂退役
而家就睇下馬夫可以係輕量級玩幾耐囉
其實都唔知有乜問題,過到磅就得啦,理得佢地打嘅時候幾重,人地減到係人地本事
好似鷹、狼同Oliveira過唔到磅咪柒囉,Paulo、Usman同145 嘅conor過到咪勁囉
咁有本事就唔會差啲減都命都無埋
paulo
過唔到咪退囉,鷹打tony果時都退過啦,仲比人笑到而加
如果過到打到,仲贏埋,咁有乜問題
競猜 下場大帝捱到幾多round?
大帝會贏
搵過真係無咁濟 好羨慕日本果種摔跤氛圍

另外,我試過搵香港桑搏,有都取消哂堂好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞