UFC集中討論區(28)冠軍有個名字 他的名字是______

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
屌而家睇到個名諗起佢twitter
笑到我仆街 條友真係好有幽默感
大帝地面一定冇Charles咁好
好睇佢站立會唔會被 Islam wrestling 影響
大帝上次畀冇氣嘅 T city鎖都差啲奶野
對住力量大咁多嘅 Islam 情況唔樂觀
其實睇Charles 之前站立每次都比人drop暈到,係其他人唔敢玩地面先令到佢回血再用巴柔贏,當然打小拳石果場係用拳贏,但奧師傅d striking暫時睇黎唔係冠軍料

想大帝贏,但要過Islam真係好難
佢個chin唔係冠軍料
唔知點解咁明顯既弱點唔練
小鷹小小鷹條頸粗到
完全無可比性,一來Wrestling同BJJ兩回事,二來T city 係luck punch先有一下機會鎖到大帝,T city根本無Wrestling Threat,三來嗰下T city個鎖係入撚哂,正常人已經tap左,只係大帝規格外先無事

不過大帝咁撚矮又唔諗住加鎊,對Islam可能會輸得好難睇
其實覺得協議體重上限好啲
姐係除咗前一日過磅
比賽當日都唔可以超過某個重量(比如+10磅做上限)

咁就等啲選手唔使極限減磅
有架,睇返糕極果個就知
1.知唔知有拳黎緊
2.天生
3.頸粗幼,防止頭fing太過導致腦震盪
dustin以前抗打都無咁勁

一家親邊有咁多beef啊,係極權面前狼都要變狗
伊斯蘭佬真係無得輸
想知大帝幾時講唔加鎊?
冇留意
“For me, he fights better when hes sitting around the 74kg [163lb] mark [after rehydrating]… when he gets anything over that, for me personally, I think he’s a little bit slower than he normally is.”

https://theallstar.io/alex-volkanovski-has-done-enough-to-warrant-155-title-shot-says-head-coach/

相比之下其他155係match night會加到170lb以上

https://forums.sherdog.com/threads/chandler-is-heavier-on-fight-night-than-khabib.4137713/
小小鷹fight night起碼185-190
大帝邊有夠抽
呢班俄柒真係無眼睇
有利益就攬頭攬頸
明明車臣係世仇,之後同車臣狗攬頭攬頸
可能諗住快打慢
唔好傻啦
你睇下李景亮打個墨仔肥佬
你睇下izzy打波蘭大炮
你仲要矮過細粒過islam 輕鬆贏 所以肥鷹先咁大聲姐
係邊一集?
仲有Gane打膝蓋受傷嘅鐵血嗰場
輕鎊打重鎊容錯率實在太低
仲要係對Islam
一次失誤已經玩完
但如果佢贏到Islam,真係接近到Goat
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞