UFC集中討論區(28)冠軍有個名字 他的名字是______

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
玩鳩流浪漢然後要人humble
圍鳩人條靚,比人還拖再扮無辜
見到khabib都唔開胃
狼有串返佢嗰時減唔到肥
以後ufc係非洲vs俄羅斯
鳩撚到狼人都出聲屌佢
肥鷹真係好撚on9話conor嘴砲要尊重人,佢自己又日日煩住oliveira
如果佢力量夠islam 嚟的話都唔係冇可能
地面嚟講佢比較穩陣
其實colby有冇機減到落155or burns打返155
佢無咩氣喔
好似係ufc唔俾colby落去我估colby都好撚憎隻肥鷹,想打佢好耐
下次記得睇官網 mark定時間 較定鬧鐘
雖然覺得colby打狼會輸但好想快d 聽返you suck
唔到小鷹 legacy 都傳承到
算啦唔好幻想咁多,經今晚一役,桑搏配埋佢地身型力量優勢實在太屈機
原本仲諗住柔術+降服之鬼拉哥可以抗衡下

而家準備睇鷹派又稱霸一段時間
仲要立技都勁
有咩好憎你估colby真人真係chaos咩
cumshot
之前肥鷹無啦啦嘴砲colby仲叫d人唔好同佢打
colby除咗老mk何希同fake nice guy dustin
其他全部都係business
cumshot其實幾克colby 大家摔跤底,唔驚colby,就算colby 技術好d,但狼手長腳長會容易起身d,仲有colby 唔夠力,狼王抗打勁
諗真啲每項運動去到最高水平都有呢個問題
足球就冇左森巴味
網球變左 djokovic 嗰種網球機械人
MMA 就變左 sambo, wrestling
為拉哥同我地黎緊場場都要睇無腦搞gay默哀5秒
真係唔明點解咁憎dustin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞