2022-23 NBA常規賽討論區(3)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
有蝗份既唔計
唔係話廢鳩啲foul 唔想傷人既咩
https://twitter.com/TrevOreTrevOre/status/1585123898680827904
Booker says Thompson kept telling him that Warriors have four rings.
“He repeated it over and over.”
他只是笨拙
有陣廢老味
Thank you for informing
我四條煙啊
我四條煙啊!
我四條煙啊!!!
仲談咩冠只係唔想再咁難睇咋
而家呢個kt 真係打唔返起
夫子成個休季唔見你
休季不嬲無乜興趣
火箭
Nash定Doc廢啲
網鹿都冇人睇
日本仔好正
Nash其實有set小小簡單戰術比kd 同kyrie走出黎catch and shoot或者做miss match比佢地打 偶然都見到spain pnr 不過係d球員d pick真係好廢 完全做唔到pick個個效果 同埋kyrie d catch and shoot冇想像咁好 佢都係瘋狂拍波再自己射仲準 所以進攻睇得唔好唔怪得晒nash
反而doc就真係all harden
所以我prefer nash多小小
屌你,木狼咁既陣容都係同馬刺55波,Finch你去死啦,請vogel教好喇
未夾好啫
同埋lead緊10分架
(雖然刺今日讓兩件)
提前預祝湖0-4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞