2022-23 NBA常規賽討論區(3)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
雖然Ja Morant好臭串
但佢打波真心型
啲切入好好睇
有臭串嘅球星令聯盟有睇頭啲
Luka 今年傳波都唔想
大飛隊波硬係奇奇怪怪
無乜鬥心咁
開季冇耐又玩兩大主力輪休
食一隻westbrook已經慘過食屎
湖人唔拎返27 29 pick你都咪駛旨意換到出去
乖乖地捱埋今年咪算囉
Leonard (knee) will be sent back to Los Angeles for treatment on his stiff knee,
George has been ruled out for Tuesday's game against the Thunder due to a non-COVID illness,
塊murray 都係打20 分鐘到一場, 傷左咁耐一黎就全勤3x-40 分鐘咩
當值入啲波越嚟越輕鬆咁
上季有期廢老傷左佢地都夾過 其實效果都唔好
太多to
其實穩陣D好既
佢地個陣咁靚
健健康康咁去到playoff大有作為
我覺得佢地保到前4有主場優勢就夠
大飛再係咁load management 分分鐘鐘又5成勝率左右打playin然後收皮
佢發現自己黎仲高效
luka唔射三分做咩
仲有timeout?
唔知lue諗乜
RJ同Powell永遠一齊
有陣時加埋John Wall
又唔用Mann(係今日先有)
寧願用十幾秒博追平都好過攞完兩分得返幾秒再foul la
燒鵝讓兩件都贏
大飛Kawhi PG Morris 3個攞分最多嘅都唔出
係囉 load man man 到直接放棄一場咁
可能想多啲時間 PG Kawhi 一齊夾
係3個starter,herb都傷左.呢場都係 kidd 送禮,第4節由贏7分到輸返1分都唔叫暫停又唔出返當值
佢地有邊隊first round pick?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞