2022-23 NBA常規賽討論區(3)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
不如你試下揾呢個情況下有無人射2 for 1先, 你話空哂入樽lay up 就有
都係基於佢兩個自己帶隊record去project架喇

Prime龜龜+prime PG = 首輪

Prime Harden + 下坡猴活/ CP3= 西決
大佬呀,prime 登西決咩表現咪列埋比左你睇,有咩outstanding 過龜,你project 又唔計? 仲有登登唔去箭我有啲質疑佢打唔打到prime 登登出黎.
龜西決個時係佢帶隊咩?

同埋上面話如果走既係龜唔係登呀嘛
佢打返正選球權多返,打到prime有咩出奇
訓左冇睇
廢帝係咪又好撚認真咁打
但三連敗?
okc同鵝喺lottery領先緊
係認真打同Fox 打得好
HB 廢同成隊防守硬傷
不過3場都對 playoff team 輸都合理
3場都冇比人大炒算唔算進步
咪雙核隊,定你想講龜係角式球員? 左邊係龜右邊係登登轉左箭po既 stats, 我真係睇唔到點樣勁左. 1516 攞唔到kd 咪又係走.
唔係帶隊咪副手囉
唔洗一野就跳去role player既

你唔睇下龜有KD吸左幾多防守資源
登得Parsons, Ariza, 背傷猴
原來仲迷緊書
呢啲野相對, 龜一樣幫kd食球權,衝擊籃框. 所以先話登留雷未必去到prime, 有kd係到邊有得好似係箭咁練. 仲要prime登時kd已經走左.
你知唔知1516 po 龜ws仲高過kd, 1718 po 波叔都高過登,不過你實覺得係佢哋單核帶隊
收皮啦,腳軟登
自己帶隊入西決?
當鳩猴同波叔死?
咁呢d harden一樣可以做到架
同埋點解要講到咁死,佢留隊既話個一樣要係17年先prime呢

你想用Ws 去prove 龜先係大佬,carry個個?
咁19年AD咪一樣高過lebron
啱呀,嗰年ad 先係大佬,而家唔係我講死係你哋話換龜留登champ左,講死既係上面
波叔都算

鳩猴你都攞黎講
Ingram有無咩消息
冇事啦 應該下場 available
你聽佢講啦
呀銀下一句就話唔work
升上黎都唔夠抽 本末倒置
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞