2022-23 NBA常規賽討論區(3)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
jazz破處?
黑熊
小拳石有無咁撚勁呀
Bane呢幾分鐘連入幾球
老實講 好幾球灰熊一少少一撞就吹 d screen衰少少又吹 steven adams d攞位禁住人又唔吹 係主場雞咗d
呢啲都吹熊成場應該唔洗 set screen
Nadh幾時比人炒
Bane爆炸性演出抵贏
但真係幾主場雞
一追分一加強度就吹死
Nash*
佢同老闆咁friend
有免死金牌
Kd同irving個樣由開局黑到落尾 唔知係因為主場雞 定病西聞做負累
我做教練既話 下場開始叫病西聞打後備 打得差照bench 感覺佢上場 d ball movement仲差 永遠都質畀kd irving單打 然後企weak side做off screen, screen得衰又畀人吹罰 一係就成日企係high post位停咗搵人傳 好驚拍波咁 個打法點解可以退步咁多
Blazers coach Chauncey Billups said his strategy was to "play off" Russell Westbrook defensively down the stretch of Sunday's comeback win vs. the Lakers.

Advice: The Blazers put lumbering center Jusuf Nurkic on Westbrook, and it worked like a charm. Nurkic sagged off and baited Westbrook into an ill-considered "two-for-one" mid-range jumper, even though L.A. was leading by a point with 30 seconds remaining. LeBron James was visibly frustrated with Westbrook's decision-making, coach Darvin Ham said "I just wished he had attacked the rim," and the Lakers now have an 0-3 record.

More: The Athletic

(NBCSportsEDGE.com)

比自己友踩完仲要比對家落井下石
https://youtu.be/fyS5LOMC_xI

即刻睇返岩岩病西聞入nba果陣 打法幾咁決斷 真心唔使射波都打爆你
佢D fancy pass無哂, 亦無左以前個種果斷
最明顯分別咪就人地配合佢,變 要佢配合人地
冇咁大空間俾佢發揮
Bolbol都勁過bamba
變左bolbol 潛力大過佢
有無人用電腦睇league pass每日最尾果場都播唔到
一㩒watch就全白畫面
有無人用電腦睇league pass每日最尾果場都播唔到
一㩒watch就全白畫面
冇事wor
我相信網隊想佢咁打 多過拍過半場隔硬傳畀kd irving單打 卡死籃底 又成日唔box out搶板 最大鑊係呢幾場有好幾次隔硬傳然後失誤先死
馬刺唔係tank㗎咩,做咩3-1嘅
一日唔聲唔聲又碌左入po 連波仔都無得抽就
今日係咪金塊個場?我都迫住用iPad 睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞