2022-23 NBA常規賽討論區(3)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
唔好同二哥嘈啦,佢講個球擺明cedi 自己on9, 補位撲出去打中人上臂,自己拎黎輸三分
其實咁講,今年因為好多隊都會tank搶Wembanyama
所以好可能好多球星能夠破好多紀錄
個小前位仲係擲緊骰仔,未定到邊個上 好彩Levert同cedi都正正常常
三分真係最忌向前撲 射果個9成向前跳
可能休季有打歐錦賽,開季就上力
依家標準closeout係撲射手2邊,唔會正面撲過去
Kings今年執寶
所以依家closeout都係撲兩邊飛過
驚佢Regular 後段無力渣
真心fit, 籃板、自主進攻、保護籃板樣樣有
有無人lp睇唔到艇果場,一入就白色,網頁版
今年淨係睇陣容已經估到邊幾隊入PO
東岸
必入:塞、鹿、網、76、熱、鷹、騎,有懸念: 牛、龍

西岸
必入:熊、腸、勇、艇、牛、塊、狼,有懸念: 湖、鵝
係Laptop 同XBox 都播唔到LP

逼住係電話睇
格硬打PNR 但冇咩火花
一樣
逼住IPAD睇
到依一刻都仲有咁多問題 仲未有得較畫質 full screen 上下留邊呢啲小問題真係唔知幾時解決到 定根本冇諗過解決 更新個app 個目標就係變返之前咁

湖入playoff機率大啲定中美和好機率大啲?
有Rubio會好睇10倍
屌佢老母貼錢買難受,
成撚日網頁版出事,要用手機睇mon仔~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞