Sony WF-1000XM4 & LinkBuds (28)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
用咗一年左右
近排左邊耳機fully charged但用唔夠半個鐘就冇晒電
係電池出咗問題?想問下有冇一樣
師兄好癲
師兄好癲
水貨撚
呢排電池盒倒水用兩用就話無電
爬返文應該關我之前用無線充電事
跟手早兩日開始耳機都開始倒水 屌
100%做GYM做到一半就無電熄左
諗住旋拍買電自己換
BTW 想問1.5 update係未面世既?
咁如果換完電仲係1.4.2咪碌撚

上年十月買,希望頂到出新一代
4日就換左對新既送返嚟,快手到
係電池問題
有冇人試過左邊細聲過右邊好多 點搞
想問一下d維修中心其實係邊到旺角個間專門店係咪就係維修中心上網打搵唔到
電冇乜大問題唔知點解 係成日都係touch有問題想拎去整
銅鑼灣東角中心
唔該晒你
SF收貨果50蚊係幾時比
叫屋企人幫我交比SF
佢收9左我件嘢 冇收50 又冇收據比返我
之前未用過任何SF寄件 唔知咁樣係唔係正常
有冇Ching 試過一邊永遠都只係充到90%,係咪正常,利申過咗保
SF 你可以裝佢個apps 入返電話號碼就check 到, 我係靠個apps知佢幾日都無寄出.
維修完師傅會打比你報價, 等半日office 會打電話比你confirm , 會send email 比你㩒條link即時過數(全部費用速遞費&維修費,只收信用卡visa / master ),完成後對方會即時覆收到visa定master幾多錢

唔該晒
上星期四擺低 尋日收到通知拎得
屌 上網預約咗上門收送服務去整對m4
約咗成個星期都仲未有feedback
維修中心洗唔洗預約
Walk-in 等一陣就可以
下,即約即收咁濟喎,你再約過喇
上網約完會打電話比你confirm地址同壞乜架喎, 我收線後大約20分鐘sf已經上門,你係咪無聽電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞