Sony WF-1000XM4 & LinkBuds (28)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
屌,水貨xm4 ,俾佢個1.4.2 更新搞死
依家左邊40mins 就冇電
我平時又唔會單邊用
唔關更新事 本身批電有問題
我自己換過粒電係係虧
水貨gg了,後悔了
睇番舊相,都係咁寫
應該係USB CABLE 只能差電不能資料傳輸的意思
行貨就去SONY
水貨就搵旋拍
旋拍有人換電,可以搵搵
最好換番原裝電,唔係會好似樓下咁會發覺虧虧地
個個都係一年壞電
罪大
問下去左整既CHING

佢真係整你比佢果對BUDS
定係佢換一個新既比你,有晒FULL PACKING咁?
唔會整 只會換新 因為會拆爛所以唔會特登拆換電
check完真係有問題就會直接換新
早幾日拎咗去整,同咗cs講擺喺盒都自動connect電話
但係唔記得講有時用用下右邊會自動撳掣

洗唔洗打去講返…

另外大約幾時有得拎返
想問下拎去維修洗唔洗預約
定係直接去就得
直鏟上門Rock in
LinkBuds S up咗, 幾好用, 有時用apple watch有時用iphone, 幾方便可以跳黎跳去
有無人換完降噪好似屎左
xm4右邊用咗個幾鐘就無電 星期六日拎上去整下先
想問各位大佬 我今朝唔小心坐爆左隻xm4 右耳,未過保用大概幾錢維修費? 條屍仲係度
上年10月買, 今年11月頭突然左邊開唔夠半個鐘就話無電熄機.

去東角要搭4次車來回要$6x +起碼4個鐘(車程+等接待), 懶得去比左$100(單程50) sony 上門送修,

上個星期三晚順豐上門收走,星期四朝早已經打比我話換晒左右, 比錢後就會寄回(只收信用卡).
下午有專人打黎收錢(會在線等過數). 唔知罪大搞乜春星期五六都無寄出, 星期一我追佢先寄出今朝就收到, 對耳機望落d字無甩色& up左1.5.0

我岩岩拎番 過保,換左兩邊,1.5, 但降噪廢左好多
依個真係要pin 100蚊上門收+送貨唔使徙車錢時間上東角
最後電池問題一樣免費換 信罪大得永生
冷靜d
壇野係罪大搞出黎搞到個個都要換
無事無幹都唔想哂車錢哂運費搵罪大啦
想問下係咪收6點
「Sony Corporation of HK Limited
16/F., East Point Centre (Old Wing),
555 Hennessy Road, Causeway Bay, HK
(Mon-Sun 11:00-20:00)
***25/11 (11:00-16:00)***
HOTLINE: 28335129
FAX: 23721600」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞