Sony WF-1000XM4 & LinkBuds (28)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
唔該巴打
原來係咁,咁有一隻新嘅都好過冇啦
我拎上去果陣問我係用無線充電定有線
我答佢無線
我再問條友係咪無線充電有咩問題
條友唔肯答,話無咩,問下姐

但我覺得肯定身有屎先會咁問
好明顯無線會影響大d
佢地做緊資料統計
聽咗幾日,發覺佢換嗰對好聲過我原本嗰對
bass明顯多啲,人聲清晰啲,volume開細一格已經同以前一樣大聲,算唔算執到寶
大概幾多號先係頭一批用家
check返過咗一年
頭批果時應該有送三個月保養,姐係有12+3
check返原來唔係頭批但都過咗保成個月..
係咪帶單上去就ok?
帶單上去問左先啦
我開頭都唔知有多3個月保, 都係上到去d staff同我講
唔見左單,有登記保用想拎去換,未過保,得唔得
x
係唔係玩完,左邊冇啦啦叉唔到電
係 港行就攞去換
過咗保都肯換
ok,搵返張單先
個個都會問,可能做個統計。
今日係友和買左係1.5.0
想問下 apps 個xm4 version show 1.2.6
係唔係就得卡firmware 個ver?
比你地講一講 都想換,但暫時咩事都無 係過左保
無問題無得換㗎喎
咪去check下囉
師父要check咗先信你有冇需要換
得,佢check到你過保未,我無單過保都同我搞
係台灣過左保都直接換左新
成功換新果d算唔算係人生贏家?換完無up到1.5.0係咪即係等於只係換咗電?因為理論上新出果批全部都已經1.5.0
https://www.youtube.com/watch?v=4YQGs6uojxA&t=3427s
大家點睇呢個Wireless Earbuds Tier List?
XM4都係A Tier (但睇番哂只算係中上??)
話個noise cancelling真係非常好 (我本人都覺)
但其他地方就未去到elite
Sennheiser Momentum True Wireless 3
就好似冇異議係S Tier
有冇爸打有聽過Momentum可以講下個分別??
Sony編號123已送回銅鑼灣服務中心,請攜維修單正本及HKD0在發單60天領取(星期一至日 11-8pm)

我都收到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞