Sony WF-1000XM4 & LinkBuds (28)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
岩岩整 要擺底7-10日
點捱
暫時試過一次右耳倒水但唔係成日,係咪都中左伏
另外想問下有無巴打知可唔可以送去旺角鋪保養
左右換新 ver1.5
盒無換
會唔會左右換晒先有1.5 換其中一邊就無
有無人用緊隻linkbuds s,聽歌幾好,不過通話好廢,對面成日話雜音好大
我果隻用半粒鐘 電量相差10%都拎上去 不過我果充電唔滿
係咪walkin上去擺低xm4都ok唔洗預先book?
上去 拎飛 跟住等
可以walkin,但唔知等幾耐
個個上去都係整xm4
係咪得東角可以放底
旺角間維修好似無左
我都想換,但感覺我個xm4仲好正常
咁又冇咁誇張,不過用足一年仲可以原地復活真係好爽
就算唔係壞電正常用一年已經有啲老化
我兩邊換哂新,1.4.2
次次有電話嚟都要斷咗bluetooth先聽
我由佢算
WF-1000XM4 年底有multi point connect ?
原理上可以做到iphone , ipad 之間無縫切換?
WF-1000XM4 換電
上去淘, 電池$20/pc . 電池最好揀3.85V . 3.7V, 3.6V 個D 唔好買.
用熱風槍或風筒吹一陣個外殼. 再用塊pick打開外殼.

外殼打開, 小心有FPC 排線.
好小心咁一分為二, 分開後見到另外一邊外殼有線路板同有電池.

換電時, 留意正負極, 新電池裝上, 功能測試正常後, 唧上膠封邊. 再紮好耳機放一晚.
師兄有冇link? 想買電池
hktvmall

有埋hktvmall citi card . 逄星期四仲有95折
我耳機version原來仲係1.2.6,係咪唔好更新到1.4.2?
今朝係letsgo買咗$1399
呢個價我覺得都算平
更唔更粒電差唔多都係會打柴,我無更最後粒電都係倒水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞