Sony WF-1000XM4 & LinkBuds (28)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
多謝上面巴打介紹,用100蚊買時間
好過要專登過銅鑼灣
上晝登記,下晝SF已經嚟收件
本身去銅鑼灣來回2次都要錢要時間抵返晒, sf 係好快我上次收線後半粒鐘就到。
另外佢維修中心就喺順風大樓入面,我個件9點已經送到維修中心,12點都未夠就打比我, 記住要聽電話 3字頭唔好當sale野
想問下SF過去佢會收d咩
就咁收XM4去定要埋full packing 單?

右邊倒水一個鐘收皮
佢一次換晒兩邊定係換單邊?
我淨係比耳機連充電盒& invoice copy. 換單邊定兩邊佢會check, 佢打比我話兩邊都有問題所以換晒,個充電盒 & 耳棉都無換
唔見左個充電盒 可以係邊度買返?
上銅鑼灣整係咪一定要帶單?
係咪可以攞上代理度upgrade firmware 1.5?
睇完
Sao時代既亞絲娜世界第一
我試過關降噪粒電都係多廿分鐘到
SF收機嘅巴打們
佢地換完 再SF返嚟係會問你時間地址 定係真接ship返去原本出件地址?
白領返工時間又住唐樓冇人收到件
錯post?
佢無打比我 , 我懷疑漏打, 我係比錢後過左3日sf app 都無資料, 親自打返上去sony, 佢有問我個地址啱唔啱, 未出件你可以打返上去叫佢改地址,如果已經出左件可以打去sf 度改
btw 罪大今日收4點

由於公司內部慶祝活動,Sony Store各店、銅鑼灣客戶服務中心、客戶服務熱線及購物在線對話將於 2022年11月25日更改營業時間至下午四時。

不便之處,敬請見諒。
屌你 換完電 三個月 左邊耳又得返2個鍾電 ,係咪屌得少sony
而家罪大配番單邊係咪重要900幾
跌左落地下 個圓形位崩撚左 接受唔到
買另外款啦
壞電可以順便換新
買得Sony 預咗
利申:電已壞
真心?
第一水買 呢排個降嘈廢左勁多 係街行直程以為冇開唔係一年貨仔就玩完下嘛
通常係戴唔好/耳棉問題
用緊AirPod Pro 想轉會
而家先買 粒電係咪仲係咁易壞?
上東角擺低xm4個手續大概需時幾耐到?
充電盒會唔會換埋
充一轉得返57%
有得set
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞