Sony WF-1000XM4 & LinkBuds (28)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
可唔可以無事都比佢check下保養就黎過期好怕舊電有問題
可以更新?
一過保養就壞咗電
你個 case 又唔係好似其他咁其中一邊耳電量曝跌,唔肯定佢會唔會同你換或者waive 收費喎

我果對換咗返黎升咗 1.5,so far 1個禮拜都正常。唔知其他換完仲係 1.4.2 嘅巴打會唔會返發喇
無事就唔好搞人喇
$1300 入手WF-1000XM4
水?
今朝講完岩岩就收到sms
邊度咁勁linkbuds 我買都1290

匯豐卡買夠$1500減$200
https://youtu.be/9irARYHot3A
Versus BEST wireless Earbuds 2022 - WF1000XM4
過保唔夠一個月 右耳燒電 放入充電盒仲會閃過熱紅燈
啱啱放低左對xm4係東角
free左檢查費 等電話通知
如果要維修費就唔拎 counter姐姐幫幫小弟
復活
成功唔使錢換哂兩邊加升埋1.5.0
見咁多位師兄中linkbuds s電問題 而家重入唔入好
有冇師兄聽電話個陣左邊特別刺耳?
唔係Xm4咩
上禮拜五拎去整,今日拎得,整晒兩隻
同埋想問你哋拎完係咪都要當新耳機咁重新連過
最好del再重新配對
我冇del到
客服個姐姐叫我當新耳機咁重連,我頭先試過用舊都連唔到,但淨係換電應該唔洗重新連過㗎
原來係xm4
我都係新,但都冇del,都照連到
而家好唔好買xm4? 又唔知佢之後會唔會改
上星期二擺低
琴日拎得,1.5.0
放低同拎走個陣都比佢問有無用無線叉電,最好應該唔好用
去整之前記得cap定個eq setting,換新之後就會無左record

btw有無人有銀色L耳綿換S or M
https://t.me/thedissilent
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞