Sony WF-1000XM4 & LinkBuds (28)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
點解你地個個擺低 轉頭拎得新 我今日去東角擺低就話要檢查 7日後先有 利申 未過保養
有冇人反而係覺得個叉電盒粒電死
叉一兩次就提我冇電
未過保 得右耳衰左 想佢連埋盒一次過換晒比我
唔該巴打分享
你係去銅鑼灣東角?
無錯,下午去好少人 前後岩岩7日
有單就最好拎埋去 見佢都係睇叉盒底check無問我單
有無人買左水貨都中招
其實係咪得sony手機聽到LDAC?
成功更換到
唔洗俾錢
android旗艦都有
過咗保?
自己換 不過依家未更新換完粒電都係繼續虧
其實係咪因為更新左所以粒電收皮?如果之後再有更新唔知會唔會無事呢
唔知 我自己換完一個禮拜右耳又倒水 當初買多左一對spare電未敢換
咁樣諗諗下唔換住啦 等佢下次更新睇下有無機會無事
我今日都拎咗上銅鑼灣換電, 第一批入手登記咗會員多三個月保養,我係左邊電池跌得快過右邊同埋盒叉電唔識熄燈。
佢話要等七日之後睇下結果。
樓主 請問sony係邊度承認的 想睇返點講
根據連登報告 右邊倒水情況嚴重過左邊 又即係兩邊都有機會有事
應該排除右邊有硬件食電問題 上去整都有問用咩充電
係咪關充電事呢 如果firmware解決到OTA更新咪快靚正 點解唔做
就算唔OTA 拎上去整又點解唔係順手更新埋1.5
呢隻野真係R晒頭

利申: 無線充 右邊 整完仲係1.42
淨用有線 兩邊 (右明顯啲) same1.4.2
你個款spinfit for truewirless?定size太大
換完左右耳 個耳機盒好似都跌電跌得幾快
可能bluetooth earphone用唔用都一路叉電
叉死粒電池掛
係咪買錯,我擺底整時除個spinfit時不知幾實淨。你個情況難度好高喎。
個個擺低最少都係七日
報告
星期一去
今日收到SMS 拎得
兩隻換晒 (但當時我只報隻R出事)
送多90日保
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞